Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A huszonéves fiúk kb. hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A huszonéves fiúk kb. hány százaléka jár prostihoz?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is légyszi! Köszi a válaszokat!
2011. júl. 25. 16:43
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
A fiúk ~40% 19-20 évesen prostinál veszi el a szüzességét.
2011. aug. 25. 02:10
 32/49 anonim ***** válasza:

Messze amúgy közgázos lányok közt van a legtöbb fiatal igényes prosti. A kommunikációszak miatt más egyetemek is már szép számmal adnak öröm lányokat.

Amúgy bölcsészszakokon inkább a délutáni kocsma és ott az napi szexpartner választás megy. Inni kell hogy dughass.

Volt egy ismerősöm, hívták kocsmába a lányok, ő marha azt mondta nem iszik alkoholt. Nem tudta mire mond nemet. ;)

2011. aug. 25. 02:15
 33/49 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem elég sokan járnak. Én 21 éves vagyok, rendszeresen járok 2 éve, ismerősöktől is szoktam hallani, hogy járnak, vagy csak kipróbálták. Sokan nem értették itt feljebb, hogy hogyan lehet egyetemistáknak pénze ilyesmire. Nos, az én esetemben én megkeresem a pénzt, dolgozok és munka mellett egyetemre járok levelező képzésen. A fizetésem nagy része prostikra megy el :)
2011. aug. 25. 02:21
 34/49 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány százalék.

25 éves koromban az ismeretségi körömből magamon kívül két haveromról tudtam,hogy ő is jár-vagy rendel-még rendszeresen örömlányhoz.

De az is biztos,hogy az egyetemista csajok között,többnek ez a mellékállása,mint ahány egyetemista srác dugja őket.

2011. aug. 25. 02:34
 35/49 anonim ***** válasza:

Csak az aktus szám nagyobb a lányoknál. Ugye nem ők fizetnek, nekik fizetnek és ez így kivitelezhetőbb a több aktus ;).

Amúgy írtam hogy a fiúk ~40% 19-20 évesen ott veszti el. Aki ott elkezdte az vissza jár, ahogy a pénz engedi.

Egy ~10-15% brahiból vagy egye-gy eset a egy szűkösebb időben elmegy. Tehát 50-60% jár. Még ha hihetetlen is.

pont azért nem tujátok hogy ilyen sok, mert aki ott veszte el a szüzességét, az nem sok mindenkinek mondja el, hogy járt/jár prostihoz.

2011. aug. 25. 03:48
 36/49 anonim ***** válasza:
És neked szolidárisnak kell lenned a csúnya és vén nőkkel.* (Egyszer te is csúnya és vén leszel. Sajnos!)
2011. aug. 25. 04:20
 37/49 anonim ***** válasza:
90%

00:49-nek!

Csak a művésznevét árulom el; Petra T.

És szerintem már ezzel is rengeteget mondtam.

De aki ilyen csajokhoz jár, az meg is érdemli szerintem, hogy elkapjon valami sz*rt. Mert ennél lejjebb már nem sok minden van!

2011. aug. 25. 13:19
 38/49 anonim ***** válasza:

13.19es, köszönöm a válaszodat.

Ami megjegyzést viszont, amit hozzáfűztél, nagyon rosszindulatúnalk tartom. Tudod, nem mindenkinek adatik meg a megnyerő külső és/vagy a rátermett hozzállás, és nem feltétlenül mindeki csak azért venné ezt a szolgáltatást igénybe, mert éppen úgy van kedve.

2011. aug. 25. 14:38
 39/49 anonim ***** válasza:

Minden örömlány kicsit alá árazza magát az azonos szintű nőnek.

A előnyös külsőd is feldughatód ha nincs pénzed. Mert más fogja nem mint nap kefélni a lányt.

2011. aug. 25. 15:36
 40/49 anonim ***** válasza:
13:19 - Lejjebb nem sok minden van? Bombanőkkel szexelhetsz, nincs beszélgetés meg a sok felesleges hülyeség, nem hívogatnak miután megvolt a dolog. Hát tényleg, milyen sanyarú sorsa van annak aki hozzájuk jár ;)
2011. aug. 25. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!