Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A huszonéves fiúk kb. hány százaléka jár prostihoz?
Messze amúgy közgázos lányok közt van a legtöbb fiatal igényes prosti. A kommunikációszak miatt más egyetemek is már szép számmal adnak öröm lányokat.
Amúgy bölcsészszakokon inkább a délutáni kocsma és ott az napi szexpartner választás megy. Inni kell hogy dughass.
Volt egy ismerősöm, hívták kocsmába a lányok, ő marha azt mondta nem iszik alkoholt. Nem tudta mire mond nemet. ;)
Nem tudom hány százalék.
25 éves koromban az ismeretségi körömből magamon kívül két haveromról tudtam,hogy ő is jár-vagy rendel-még rendszeresen örömlányhoz.
De az is biztos,hogy az egyetemista csajok között,többnek ez a mellékállása,mint ahány egyetemista srác dugja őket.
Csak az aktus szám nagyobb a lányoknál. Ugye nem ők fizetnek, nekik fizetnek és ez így kivitelezhetőbb a több aktus ;).
Amúgy írtam hogy a fiúk ~40% 19-20 évesen ott veszti el. Aki ott elkezdte az vissza jár, ahogy a pénz engedi.
Egy ~10-15% brahiból vagy egye-gy eset a egy szűkösebb időben elmegy. Tehát 50-60% jár. Még ha hihetetlen is.
pont azért nem tujátok hogy ilyen sok, mert aki ott veszte el a szüzességét, az nem sok mindenkinek mondja el, hogy járt/jár prostihoz.
00:49-nek!
Csak a művésznevét árulom el; Petra T.
És szerintem már ezzel is rengeteget mondtam.
De aki ilyen csajokhoz jár, az meg is érdemli szerintem, hogy elkapjon valami sz*rt. Mert ennél lejjebb már nem sok minden van!
13.19es, köszönöm a válaszodat.
Ami megjegyzést viszont, amit hozzáfűztél, nagyon rosszindulatúnalk tartom. Tudod, nem mindenkinek adatik meg a megnyerő külső és/vagy a rátermett hozzállás, és nem feltétlenül mindeki csak azért venné ezt a szolgáltatást igénybe, mert éppen úgy van kedve.
Minden örömlány kicsit alá árazza magát az azonos szintű nőnek.
A előnyös külsőd is feldughatód ha nincs pénzed. Mert más fogja nem mint nap kefélni a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!