Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A huszonéves fiúk kb. hány százaléka jár prostihoz?
én most tervezem
nem kellettem eddig egy szép lánynak sem ,hát ezért
21/f
21f, mindenképp lakásos szolgáltatót válassz, bár gondolom azt tervezed!
Ami pedig a kérdést illeti, bár százalékot nem tudok tippelni, de azok a szolgáltató hölgyek, akikkel voltam, ők azt mondták, hogy huszonévesek is szokták keresni őket, habár a vendégeik többsége 30 feletti.
az egyetem nevét elmondanád, ha nem titok?
csak hogy véletlenül se jelentkezzek oda.
Szerintem nem sokan járnak ilyen 'lányokhoz'.
Egyébként az ELTE-ről hallani nagyon, hogy az ottani csajok ezt a foglalkozást űzik, illetve tényleg sok más elismert (?) egyetemről mondják ezt. De az ELTE kiemelkedő.
Továbbá, egy volt barátnőm is ezt a foglalkozást űzi, és neki igenis van nemi betegségese! Az oldalon viszont, ahol hirdeti magát hivatkozik az egészségügyi papírjára, hogy ő NEM beteg! Szóval ennyit erről... .
hogy egy huszonéves mennyire szerez csajt magának amikor csak akar, hát egyik haveromnak 1 azaz egyetlen egy menet jött össze eddig pedig pár éve már hajtja a lányokat, ő egyéjszakásokra esküszik.
én kicsit másképp közelítem meg, barátnőmmel elsők voltunk egymásnak, igy biztosan nem is beteg, és azér már túlvagyunk néhány aktuson. ami aztilleti ha megismerjük egymást és megtudjuk kinek hogyan jobb, tuti jobblesz mint mindig mással... akkor akár verhetném is. majdnem jobb mint gumival dugni... a szexnek a pluszt az adja hogy szeretem a barátnőmet és örömet szerzek neki... vagy ha gumi nélkül csináljuk, azér az tényleg jó :)
naszóval én amúgy nem ismerek olyat aki khurvázna, és asszem eléggé neves egyetemre járok énis (BME). persze ez nem zárja ki hogy nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!