Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A huszonéves fiúk kb. hány százaléka jár prostihoz?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is légyszi! Köszi a válaszokat!2011. júl. 25. 16:43
1/49 anonim válasza:
Kevés, ez inkább a már legalább családos férfiakra jellemző (nekik nincs idejük/energiájuk/megfelelő helyszinük elmenni egy buliba felszedni valakit stb)
2/49 anonim válasza:
csak jár a szájuk, vagy kockák és nem tudnak csajozni..
3/49 A kérdező kommentje:
Mostanában elég sok huszonéves ismerősömről hallom, h. ők járnak... Bár nem reprezentatív a mintám, de sztem sokkal többen járnak, mint amire mi gondolnánk. Mert ugye az van a köztudatban,h. minden ép egészséges huszonéves hosszabb-rövidebb idő alatt tud magának valamilyen barátnőt szerezni... De akkor mégis miért járnak ezek a fiatalok prostikhoz ? És egyáltalán honnan van nekik pénzük ilyesmire ?
2011. júl. 25. 16:48
4/49 anonim válasza:
elég rossz társaságban mozoghatsz akkor..
5/49 A kérdező kommentje:
Az ország egyik legjobb egyetemére járok...
2011. júl. 25. 17:01
6/49 anonim válasza:
az nem jelent semmit.. lehet vkinek 6 diplomája, ha amugy erkölcsileg züllött, vagy nem tud csajozni :DD
7/49 anonim válasza:
Megsúgom, hogy a legjobb egyetemekre járnak az ország leginkább elkényeztetett lezüllött szarf*szújai...
8/49 A kérdező kommentje:
Az lehet, de azért normális arcokból is több akad, mint egyéb körökben... Úh. nem, egyáltalán nem mozgok rossz társaságban...
2011. júl. 25. 17:10
9/49 Dottorre válasza:
Nálunk anno a volt osztályomból 2-en jártak 31 főből, vagy legalább is ennyien merték felvállalni :)
Szerintem pénzt kiadni olyan dologért, amit az ember ingyen is megkaphat (lásd bármilyen szórakozóhely), elég nagy badarság. Én ennél skótabb vagyok:P
10/49 anonim válasza:
hat akkor menj te is prostizni, szedj össze pár nemi betegséget, de ne csodalkozz, ha aztan usb-vel se akarnak majd hozzádnyulni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!