Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerinted, mi történne/mik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted, mi történne/mik történnének, ha megszűnnének a tévhitek és lelepleződne az az összes hazugság mindenki előtt, ami a szexet övezi?

Figyelt kérdés
kor/nem
2011. júl. 22. 09:46
1 2
 1/11 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Milyen tévhitek? Ebben sajnos nincs egyetemes igazság. Mindenki a maga szemével látja a dolgot. Illetve nem is, mert érzelmi téren a szülei szemével, testi téren meg a sok-sok tapasztalat által, amikkel találkozik gyerekkorától kezdve...

Azokat a "tévhiteket" nem lehet kiirtani. De ha mégis sikerülne, az azt jelentené, hogy mostantól a gyerekek és a felnövő szülők sokkal kiegyensúlyozottabbak lennének mind érzelmi, mind testi téren...

2011. júl. 22. 09:49
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
eljönne az antikrisztus 666 ördög által vontatott tüzes szekerén
2011. júl. 22. 09:50
 3/11 A kérdező kommentje:

Példák:

Ami igaz:

A nők is szeretik a szexet. ha párkapcsolatban rossz volt/lett inkább egyedül de mégis.

Nincs túl nagy pénisz? Nincs pont jó pénisz. Csak pont még elég a közepes szexhez.

Sokan másra gondolnak, másról fantáziálnak az agyban, mint akivel vannak.

"Mancika" (csak jobb híján) téged b@szlak, szépségem.

....

2011. júl. 22. 09:52
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Akkor be lehetne zárni ezt a rovatot.
2011. júl. 22. 09:53
 5/11 anonim ***** válasza:
eljönne az apokalipszis :S:S MUHAHAHA
2011. júl. 22. 09:54
 6/11 A kérdező kommentje:

A tévhitet főleg a beadott maszlagra értettem. (persze nem csak arra)

De a beadott maszlagra lelepleződése is már érdekes lenne.

Tény nincs két egyforma ember.

2011. júl. 22. 09:55
 7/11 Smartguy86 ***** válasza:
Az mióta igaz, hogy ha rossz volt egy párkapcsolat, akkor már egyedül kell maradni?
2011. júl. 22. 09:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, azt írtam hogy rossza vagy nem elég jó a szex a párkapcsolatban és nem akar belőle kilépni vagy kikacsintani akkor egyedül csinálja (a saját örömszerzés részét sokszor).
2011. júl. 22. 10:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem történne semmi..Én hidegen tálalom mindig a véleményemet,nem ferdítem-ami a sexet illeti legalábbis.Egyszer lehet szembesítenek majd vele,hogy egy 0 vagyok az ágyban,de nem fog földhöz verni,mert tudni fogom,hogy kamuu:D22/F
2011. júl. 22. 10:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja igen. Meg a "miért nem tudnak a nők parkolni?" vicc... (Mert a férfiak azt tanítják, hogy | | ez 30 centi...)
2011. júl. 22. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!