Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem ezt undorítónak? 20f
Azt szokták mondani, hogy a fiatalabb lányoknak, úgy 14-18 a menő pasik kellenek. Amolyan sulis nagymenők, akik buliznak, vedelnek, sorra döntik a lányokat, igazi alfahímek. És van egy ilyen legenda, miszerint a 20-30-as éveik során ez a vágy kiveszik belőllük és akkor már az fog számítani, hogy mennyire rendes a srác, mennyire okos, művelt meg ilyenek.
A gimi alatt végig esélytelen voltam, én voltam a nyomi gyerek. Akkor ott voltak a nagymenők, alfahímek, akikért odavoltak a lányok. Most kezdem úgy érezni, hogy jó úton járok. Jó sulim van, úgy néz ki értékes diplomát kapok, erősödtem, izmosabb lettem... A sulis nagymenők pedig lekoptak, névtelen és röhejes helyekre vették fel őket, ha egyáltalán felvették valahova, oda is csak bulizni járnak, ahogy látom kezdenek fizikailag is leereszteni, mintha pocakosodnának. Lehetséges, hogy egyszer olyanná válok, akiket szeretnének a lányok/nők.
És itt jön a számomra fájó dolog. Azt mondják, hogy a lányoknak azért kellenek már ebben a korban a rendes pasik, mert megkomolyodtak vagy érettebbé váltak vagy mi. Viszont amíg "érettebbé" váltak végigment rajtuk egy csomó srác. És ezek után jöhetnék talán én, mint egy "normális pasi", aki biztonságot ad és őszintén szerethetné. De mégis, hogy lehetnék valaha is egy olyan lánnyal, aki fiatalabb korában össze vissza kefélt mindenkivel, mert az volt a fontos, hogy KIÉLJE MAGÁT! Számomra ez undorító és nem tudnék ilyen lányt őszintén szeretni.
Nemtom mennyire voltam érthető. Az a bajom lényegében, hogy amire megváltoznak a lányok és az okosabb pasik iránt kezdenének el érdeklődni, addig végigmegy rajtuk egy csomó menő gyerek.
Mi a véleményetek erről?
22 éves vagyok. Soha nem vonzottak a macsó idióták. Eddig egy párom volt/van már 6 éve.
Én is a rendes embereket kedvelem. Ha valaki egykor olyan volt, az annyit is ér, hidd el, nem lesz más ember pár év alatt.
Aki normális, az mindig is az volt! Csak keress jó helyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!