Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon undorítónak érzem magam. Megkívántam a párom egyik régi haverját. Most mi legyen?
Szerintem biztos is! De akkor miért vagy még a pároddal? Azt ne mondd, hogy szereted...
Ha meg ilyen érzéseid vannak, akkor az lenne a legegyszerűbb, ha szakítanál vele, és tiszta lappal kezdenél. A barátod nem lehet dühös rád, mert a haverjával kezdesz, ha ő igy elhanyagol téged.
Minek igy megbonyolítani? Te tudod a legjobban, hogy neked mi a jó, nem mi!!!
L/22
Én is ismerek ilyen lányt, aki nagyon megkívánta a párja egy régi haverját, aki történetesen az én párom, és addig kívángatta, amíg részegen rá nem mászott teljesen. Azóta meg hallgatjuk, hogy igazából ő az áldozat.
Ne hagyd eddig fajulni, én csak ennyit mondok.
Ha tényleg jobban vonzódsz hozzá, ráadásul elhanyagol, szerintem penderítsd ki! Utána meg semmi kö9ze hozzá, hogy kivel kezdesz.
Vagy próbáld meg helyrehozni a kapcsolatotokat! Egész pontosan beszélj vele, hogy ez így nem az igazi, törődjön kicsit többet veled! Nem elég pusztán annyi, hogy "papíron" a pasid, gyakorlatilag meg a boldogságod egy huszadrangú dolog az életében...
Vagy ha úgy érzed, szereted, csináld azt, hogy előbb megpróbálod helyrehozni a kapcsolatotokat, és ha nem sikerül, akkor kipenderíted, és irány a másik srác.
Bárhogy döntesz, azt ne várd, hogy a sült galamb a szádba repüljön! Cselekedned kell , méghozzá azonnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!