Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális hogy 17 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy 17 évesen undorítónak tartom a csókolózást, és sokkal többre tartok mondjuk egy ölelést?

Figyelt kérdés
egy öleléssel szerintem sokkal jobban ki tudod fejezni a szeretetedet..és lehet hogy csak azért tartom undorítónak a csókolózást, mert eddig soha nem történt olyannal, akibe tényleg szerelmes lettem volna? sőt eddig összesen 1 fiúval volt.. ugye azért meg fog változni a véleményem, ha olyannal lesz, akibe szerelmes vagyok?:D:)
2011. máj. 20. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Meg is válaszoltad magadnak a kérdést, az ilyen dolgokhoz érzelmek kellenek, és akkor a világ legszebb dolgának fogod gondolni.
2011. máj. 20. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze, ha szerelmes leszel, minden más lesz. Nekem is így volt, csak nem 17 éves koromig. 14/L
2011. máj. 20. 21:27
 3/10 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam:)
2011. máj. 20. 21:32
 4/10 Moszuke ***** válasza:

az én első csókjaim is szarok voltak mert nem szerettem/nem voltam szerelmes a lányba. (14f)

és el is könyveltem a csókot/nyelvest mint egy "rossz" dolgot,

de most, hogy szerelmes vagyok... hát..:):) nem részletezem:P

tudod ezt úgy kéne, hogy csak azzal csinálod akit szeretsz:)

tudom mondani könnyebb.. én se azzal tettem meg annó.. hát ez van:) majd ha eljön a megfelelő partner akkor azonnal megfogod szeretni kb:)

23/f

2011. máj. 20. 21:36
 5/10 LadySuzanne válasza:

én pl. imádok ölelkezni, másik dolog, ahoz, hogy gusztustalannak tartsd a csókolózást elég volt az is, ha pl. az a fiú rosszul csókolt, amint szerelmes leszel, vagy találsz egy fiút aki jól csókol minden megváltozik :-)

24/L

2011. máj. 20. 21:37
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi nagyon:D :)
2011. máj. 20. 21:44
 7/10 anonim ***** válasza:
lehet, hogy jobban kimutatod, viszont az nagyon fura, hogy undorítónak tartod...
2011. máj. 20. 21:44
 8/10 Moszuke ***** válasza:

igen-igen.. mekkora pont! a rosszul csókoló partner is nagyon gáz nyomokat tud hagyni az emberben..

az én párom szarul csókolt régebben, hiába voltam belé szerelmes, nem a legjobb érzés volt a dolog.

azóta már kommunikáció(!) stb és megoldottuk, hogy mindkét fél élvezze:)

2011. máj. 20. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:
És azon már elgondolkodott valaki, hogy évek múlva már a párok (házasságban) nagy többségénél elmarad a csókolózás?!Viszont az ölelkezés egész öreg korunkig megmarad! És szex is jóval tovább van, mint a csókolózás a párok közt!
2011. máj. 20. 21:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Kicsit későn érő típus vagy, de még normális.

Majd a szerelmeddel valószínűleg megérzed te is.

Ajánlom a finomabb indítást... először csak puszi, arcra - aztán csók, de nyelv nélkül. Aztán majd meglátod.

2011. máj. 21. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!