Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak én érzem ezt undorítónak?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem ezt undorítónak? 20f

Figyelt kérdés

Azt szokták mondani, hogy a fiatalabb lányoknak, úgy 14-18 a menő pasik kellenek. Amolyan sulis nagymenők, akik buliznak, vedelnek, sorra döntik a lányokat, igazi alfahímek. És van egy ilyen legenda, miszerint a 20-30-as éveik során ez a vágy kiveszik belőllük és akkor már az fog számítani, hogy mennyire rendes a srác, mennyire okos, művelt meg ilyenek.

A gimi alatt végig esélytelen voltam, én voltam a nyomi gyerek. Akkor ott voltak a nagymenők, alfahímek, akikért odavoltak a lányok. Most kezdem úgy érezni, hogy jó úton járok. Jó sulim van, úgy néz ki értékes diplomát kapok, erősödtem, izmosabb lettem... A sulis nagymenők pedig lekoptak, névtelen és röhejes helyekre vették fel őket, ha egyáltalán felvették valahova, oda is csak bulizni járnak, ahogy látom kezdenek fizikailag is leereszteni, mintha pocakosodnának. Lehetséges, hogy egyszer olyanná válok, akiket szeretnének a lányok/nők.

És itt jön a számomra fájó dolog. Azt mondják, hogy a lányoknak azért kellenek már ebben a korban a rendes pasik, mert megkomolyodtak vagy érettebbé váltak vagy mi. Viszont amíg "érettebbé" váltak végigment rajtuk egy csomó srác. És ezek után jöhetnék talán én, mint egy "normális pasi", aki biztonságot ad és őszintén szerethetné. De mégis, hogy lehetnék valaha is egy olyan lánnyal, aki fiatalabb korában össze vissza kefélt mindenkivel, mert az volt a fontos, hogy KIÉLJE MAGÁT! Számomra ez undorító és nem tudnék ilyen lányt őszintén szeretni.

Nemtom mennyire voltam érthető. Az a bajom lényegében, hogy amire megváltoznak a lányok és az okosabb pasik iránt kezdenének el érdeklődni, addig végigmegy rajtuk egy csomó menő gyerek.

Mi a véleményetek erről?

2011. júl. 20. 00:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: 07-20 02:39 válaszolóval rendkívül egyet értek!

Annyit tennék még hozzá, hogy kamaszkoromban én nyomi lányka voltam. Egyszerűen a gének, nekem az öregedés kezdett kifejezetten jól állni, amolyan rút kiskacsa feeling. S míg az osztálytársnőim tetszelegtek jobbra-balra pasizgattak (bár ribancnak én még őket sem nevezném) hát én kemény önértékelési gondokkal küzdöttem. Folyamatosan ápoltam a külsőm, sportoltam, de ettől nem váltam kedveltebbé. Viszont összejöttem egy rendes sráccal, akivel nagyon boldogok voltunk és a kamaszkorom a vele való járással telt el. Felképelnék bárkit, ha ribancoskodásnak könyvelné el azt a 2.5 évet, amit egymás testének felfedezésével töltöttünk. Minden szép emlék volt.

18 voltam amikor szakítottunk, ő is egy átlagos, egyszerű srác volt, és meggyőződésem volt, hogy én ezek után már a fenének se fogok kelleni. Mivel mint említettem idősebb koromra a külsőm rendkívül előnyére változott és chipsfaló lusta kortársaimmal ellentétben én még sporttal és egyebekkel a külsőmért is sokat tettem, hirtelen egy csapásra közkedvelt lettem olyan helyes srácok szemében is, akikről korábban álmodni se mertem volna. Amúgy jól kijöttem a srácokkal, beszélgetni tudtam velük, és most kövezzen meg bárki de ezt én akkor kihasználtam, egyszerűen élveztem, hogy így van.

Akkor sem nevezhető ez ribancoskodásnak, mert nem bármilyen jöttmentről volt szó, akikről ordít, hogycsak kihasználnak, én egyszerűen élveztem az életemet. És jó volt!

Mostani barátom is tudja, ő is szép múltat élt meg, és nem zavarja. Nem ítélheted el az embereket azért, mert élték az életüket. Mert az a fajta ribancoskodás, amiről te beszélsz, az megmarad 20 éves kor után is, ne hidd, hogy azok valaha is megváltoznak.

Egyébként hacsak kicsit is rafkósabb csajt fogsz ki, majd maximum hazudik neked, ha rájön az álláspontodra - én pl randiztam hozzád hasonló sráccal, én nemes egyszerűséggel nem tettem említést neki arról, ami szúrta volna a szemét. Később persze maga a srác egyéb viselkedése se tetszett, de sose jött volna rá. Ne légy ennyire naiv.

Viszont mindettől függetlenül, szerintem rengeteg olyan akár szűz lány is van, aki csinos és nem is vágyik tombolásra. Nézz szét!

20L

2011. júl. 23. 21:47
 22/32 anonim válasza:

én olyannal soha nem fogok lefeküdni,akit nem szeretek. :$ semmi szükségem arra,hogy gyerekem legyen,és az állítólagos apa otthagyjon egy gyerekkel,mert ez csak egy kaland volt. :$

Ám 2.válaszoló miről beszélsz ?! Szerinted csak ronda lányok tudnak kivételek lenni ?! Akkor neked is gratulálok... -__- (N )

2011. júl. 23. 21:57
 23/32 anonim ***** válasza:
Szerintem is undorító....18 éves lány vagyok. Egy komoly kapcsolatom volt, az osztálytársaim mind gáznak tartanak mert nem azért járok bulizni, hogy megdugassam magam, és hogy mégcsak egy fiúval voltam...Most hogy nincs kapcsolatom, szinte lehetetlen találni bárkit is. Amint írtad, az én korosztályom tényleg ilyen...
2011. júl. 23. 22:21
 24/32 anonim ***** válasza:
54%
figyelj, nem várhatod el egy lánytól, hogy 20 évesen még szűz legyen, mint te...attól, hogy volt előtted egy-két kapcsolata mondjuk, undorító? hát akkor soha ne legyen párod, azt kívánom neked, ha ilyen a felfogásod ;)
2011. júl. 23. 22:24
 25/32 anonim ***** válasza:
amúgy cáfolnám azt, amit az előttem lévő írt (18/L) én 20 éves vagyok, két komolyabb kapcsolatom volt/van, csak velük voltam együtt....ne általánosíts, kérlek, mert attól te nem leszel jobb ember, hogy kb minden korombeli nőt lekurv.ázol...
2011. júl. 23. 22:26
 26/32 anonim ***** válasza:

22:21-es vagyok, gondolom rám gondoltál utolsó.

Én a korosztályombeli pasikra gondoltam ,akik tényleg csak a lyukra mennek...Nem általánosítgatok...de nagyon ritka már a kivétel. Legalábbis az én környezetemben...

2011. júl. 23. 22:30
 27/32 anonim válasza:

NHézz körül a fiatalabb 14 FELETTI csajok között. Vannak köztük értettebbek, nincs ilyen múltjuk, és ha normálisssat "választassz" akkor nincs semmi baj.

17/L vagyok, barátom 25 és 2 éve együtt vagyunk (neki se kelettek az agyonkúrt csajok)

2011. júl. 23. 23:02
 28/32 anonim ***** válasza:

Én 18 éves vagyok, szép az arcom, jó az alakom , egyszóval minden pasinak bejöttem akikkel eddig találkoztam. Na de akin láttam , hogy csak 1 éjszakára akar, vagy mindenképp rövidtávra, szóba sem álltam velük.Ezt csak azért mondom mert ha itt vagyok így én, rajtam kívül még sok ilyen lány lehet. :)

Bevallom, engem mindig az érettebb pasik vonzottak.

2011. júl. 23. 23:05
 29/32 anonim ***** válasza:

Ez egy szép általánosított forgatókönyv, egy, a filmekből ismert, műanyag világra. Ne haragudj, de a valódi emberek mögött történetek húzódnak meg, amit nem (A út) / (B út) felállásban kell elképzelni.

Sajnos nincs arra szabály, hogy ki hogy fogja végezni.

2011. júl. 24. 03:17
 30/32 anonim ***** válasza:

kezdj el misékre járni, biztos találsz magadnak vmilyen 20-30 éves szűzlányt

nagy élmény lesz vele a szex az egyszer biztos :D

2011. júl. 24. 03:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!