Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak én érzem ezt undorítónak?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem ezt undorítónak? 20f

Figyelt kérdés

Azt szokták mondani, hogy a fiatalabb lányoknak, úgy 14-18 a menő pasik kellenek. Amolyan sulis nagymenők, akik buliznak, vedelnek, sorra döntik a lányokat, igazi alfahímek. És van egy ilyen legenda, miszerint a 20-30-as éveik során ez a vágy kiveszik belőllük és akkor már az fog számítani, hogy mennyire rendes a srác, mennyire okos, művelt meg ilyenek.

A gimi alatt végig esélytelen voltam, én voltam a nyomi gyerek. Akkor ott voltak a nagymenők, alfahímek, akikért odavoltak a lányok. Most kezdem úgy érezni, hogy jó úton járok. Jó sulim van, úgy néz ki értékes diplomát kapok, erősödtem, izmosabb lettem... A sulis nagymenők pedig lekoptak, névtelen és röhejes helyekre vették fel őket, ha egyáltalán felvették valahova, oda is csak bulizni járnak, ahogy látom kezdenek fizikailag is leereszteni, mintha pocakosodnának. Lehetséges, hogy egyszer olyanná válok, akiket szeretnének a lányok/nők.

És itt jön a számomra fájó dolog. Azt mondják, hogy a lányoknak azért kellenek már ebben a korban a rendes pasik, mert megkomolyodtak vagy érettebbé váltak vagy mi. Viszont amíg "érettebbé" váltak végigment rajtuk egy csomó srác. És ezek után jöhetnék talán én, mint egy "normális pasi", aki biztonságot ad és őszintén szerethetné. De mégis, hogy lehetnék valaha is egy olyan lánnyal, aki fiatalabb korában össze vissza kefélt mindenkivel, mert az volt a fontos, hogy KIÉLJE MAGÁT! Számomra ez undorító és nem tudnék ilyen lányt őszintén szeretni.

Nemtom mennyire voltam érthető. Az a bajom lényegében, hogy amire megváltoznak a lányok és az okosabb pasik iránt kezdenének el érdeklődni, addig végigmegy rajtuk egy csomó menő gyerek.

Mi a véleményetek erről?

2011. júl. 20. 00:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen, biztos vannak olyan lányok, akiknek ebben a korban (meg másmilyen korban) bejönnek a rendes pasik. De te nem tartozol közéjük, te lekezelő vagy. Az embereket a fiatalkori hülyeségeik és a múltbéli hibáik után ítéled meg. Ráadásul azt hiszed, majd így bejössz a lányoknak. Tehát még csak okos sem vagy, mint ahogy állítod magadról, bármennyi diplomát is szerzel.

Neked azért nincs semmilyen múltad, mert nem volt rá lehetőséged, nem tetszettél a lányoknak. Most pedig elítéled azokat az embereket, akik valaha tetszettek a másik nemnek, néha beleszerettek valakibe és jól vagy rosszul kapcsolatokat létesítettek, akár szexuálisat is.

Ha ez zavar, akkor nagyon gyerek vagy még lelkileg és gondolkodásban is.

Azt pedig nem hiszem, hogy minden huszonéves lány egy r...banc, aki úton-útfélen megd..gatta magát, sőt tudom, hogy nem így van.

2011. júl. 20. 02:39
 12/32 anonim ***** válasza:
Előttem lévővel egyet értek.
2011. júl. 20. 07:07
 13/32 Dottorre ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatban alapszabálynak kell lennie, hogy nem érdekel a párod múltja. Ha mindenki foglalkozna azzal, hogy ki mindenkivel volt a párja előtte, akkor sok ember nem jönne össze csak szűz csajokkal. Az igazság az, hogy attól, mert egy nőt megdugnak 65en, nem történik semmi. Max annyi, hogy többet tapasztalt, többet tud adni az ágyban, nyitottabb,és talán ő is megtanulta élvezni a sexet, ami neked, mint amatőrnek mindenképpen hasznodra válik, arról nem is beszélve, hogy talán nem fogja kitalálni majd 3-4 év járás után, hogy jó vagy, meg minden, de ő még szeretne tapasztalni mással is ilyesmit, mielőtt elkötelezi magát... mert ez az emberek 99%ánál kiüt előbb, vagy utóbb azok közt, akik nem élték ki fiatalon magukat.

Volt egy hasonló időszakom nekem is, de elég hamar rájöttem, hogy egy nőnek is ugyan úgy kell az előélet, mint egy férfinak, szóval ne avval foglalkozz, hogy mi a barátnőd múltja, hanem azzal, hogy milyen lesz a jövője Veled.

25F

2011. júl. 20. 08:03
 14/32 anonim ***** válasza:
Rengeteg olyan szép és csinos lány van, aki (szerencsére) fiatalabb korában nem élte még ki magát. Csak tudni kell választani. Meg előtte felnőni…
2011. júl. 20. 08:11
 15/32 anonim ***** válasza:
Azért nem minden lány ribanc.
2011. júl. 20. 08:24
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

azt gondolom, hogy nem csak k.rvák vannak. nekem pl. rengeteg egyedülálló barátnőm van, akik műveltek, csinosak, igényesek és alig volt vagy egyáltalán nem volt még barátjuk. Azért vannak egyedül, mert nem találják a hozzád hasonló „rendes” férfiakat. És mégis miért? Azért mert ahelyett, hogy elmennél egy buliba vagy leszólítanál egy lányt az utcán/villamoson/akárhol, a szobádban keseregsz és filozofálgatsz. Egyáltalán nem haladsz előre. Szerintem mindenkit kosaraztak már ki, mindenki csalódott már, mindenki találkozott már hozzá nem illő egyeddel, akinek a viselkedése számára felháborító volt. Viszont engem megdöbbent ez a beteges félelem az újabb csalódástól. Mondhatod azt, hogy csak k.rvákkal találkozol, én erre csak azt tudom mondani, hogy vedd észre azokat a lányokat, akik az utcán félénken rád néznek vagy figyelnek, de te rohadtul magad alá csinálsz még a tudattól is, hogy leszólítsd őket. Majd hazamész és k.rvázod a nőket, miközben naponta elmész egy rakás értékes, szerethető, szép lány mellett, csak beszari vagy ahhoz, hogy lépj. Az életet élni kell, nem pedig beszélgetni róla. Javaslom, nyisd ki a szemed és lépj. Ha vissza is utasítanak, gondolj arra, hogy majd legközelebb nem fognak. Biztos vagyok benne, hogy egyszer mindenkinek szerencséje lesz. De ahhoz cselekedni kell, nem beszélgetni róla! Igen, a világ változik, előtérbe kerültek az aberrált, léha erkölcsű emberek, akik kirakatban mutogatják magukat. Meg akarják mondani, hogy mi a helyes, el akarják hitetni, hogy az a jó, ha összefekszel a fél világgal. Ettől függetlenül nincsenek többségben, bármennyire is annak látszik. A normális erkölcsű és életre vágyó emberek vannak többen és nevetséges, hogy nem találják meg egymást, mert paranoiás módon azt hiszik mindenkiről, hogy aberrált.

24/L

2011. júl. 20. 15:55
 17/32 Corre válasza:
50%
Járj egy Apácával.
2011. júl. 21. 10:56
 18/32 anonim ***** válasza:

Figyelj ide.

Van olyan,hogy zsák a foltját. Borsó a héját.Szóval mindenki megtalálja a magához illőt.

Némi túlzással ugyan, de végülis megállapítottad,amit még rajtad kívül sokan mások, hogy bizony a női/férfi nem alapos változásokon megy keresztül a korai kamaszkor és a fiatal-felnőttkor között. Ez jobb esetben személyiségfejlődéssel is jár. El kell engedni a múltat, és nyitni az új, a jövő felé. Attól még, hogy valaki csinált őrültségeket kamasz-vagy huszonéves korában, attól még lehet értékes diplomás nő jó munkahellyel és jó emberismerettel. Nem elítélendő. Amit te mondasz, az viszont ítélkezés. Nem kell mindenkit egy kalap alá venni.

:-)

Fel a fejjel!

2011. júl. 23. 21:11
 19/32 anonim ***** válasza:

Szia! Valahogy úgy írtad le ezt az egészet mintha valami törvényszerűség lenne. Pedig nem minden lány működik úgy ahogy azt leírtad...sőt. A barátnőim egyáltalán nem ilyenek. És megjegyzem nagyon szépek/csinosak.

A kérdésedre válaszolva ezt minden normális pasi undorítónak tartja,hidd el nem te vagy az egyetlen. Viszont,ha egy lány igazán normális nem hinném,hogy valaha is a gimis nagymenőkért lett volna oda akiknek ,csak egy újabb csaj volt a gyűjteményében. Ez az én véleményem. És az ilyen lányok ha meg is komolyodnak,nem hiszem hogy valaha is érzelmileg felnőnének...bár ki tudja,lehet hogy tévedek. De szerintem nem mindenkinek kell "kiélnie" magát...Keress egy tényleg kedves,okos, érzelmes lányt.

2011. júl. 23. 21:29
 20/32 anonim ***** válasza:

Ezt kikérem magamnak...-,-'

20 éves vagyok és nem vagyok rib@nc...sose buktam a "nagymenő" nyomorékokra...

Nekem az a véleményem, hogy aki fiatal korában az ilyenekre bukik, az később is...

De végül is ez csak az én szubjektív véleményem...^^

2011. júl. 23. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!