Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem engedem még, hogy együtt legyünk vagy orlisan örömöt okozzon. Szakítani akar! Valóban én vagyok a hibás?
Nem engedtem még meg a pasimnak hogy "hozzám érjen" csak simogathat ruhán keresztül. 2 hónapja vagyunk együtt. neekm Ő lenne az első férfi az életemben. Én szoktam neki "örömöt'" okozni de nem engedem meg hogy még ő is nekem. Azt mondja elgondolkozott most h érdemes e így folytatni e ezt a kapcsolatot hogy ennyi idő után sem nyúlhat" hozzám.
Szerintetek nem normális h még nem engedtem többet neki? Én vagyok a hibás?
L/20 Ő/24
"Ez elég nevetséges, ha meg nem csinálna semmit, azért dobná ki.. Most én 18 éves vagyok és szűz, nem voltam még pasival, majd ha lesz, az első héten le kellene már feküdnöm vele, mert már nem vagyok tini??..18L"
Te 18 vagy, ő meg már 20. Az nem ugyanaz. És te az első hetet mondtad, ő meg 2 hónapot. Az se ugyanaz. Ha ferdíteni akarsz, úgyis ferdítesz. Én csak azt mondtam, hogy csak a tinilányok húzzák a fiú agyát az ilyenekkel, hogy még nem vagyok készen, egy felnőtt nő az jobb esetben érett és tudja, a kapcsolatnak a szex is része, ezért nem várakoztatja a fiút, hanem ő maga is akarja. Nyilván nem azonnal, nem az első héten.
Olyan álszent duma ez... -> "ha szeret akkor vár"
Ennyi erővel, ha te szereted akkor megengeded neki hogy legalább benyúljon a bugyidba -.-"
De nem értelek, leszopod de aztán semmi? :D Én kivágnálak a fenébe, azért 20évesen ne itt tarts már, nem 15éves vagy!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!