Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem engedem még, hogy együtt legyünk vagy orlisan örömöt okozzon. Szakítani akar! Valóban én vagyok a hibás?
Nem engedtem még meg a pasimnak hogy "hozzám érjen" csak simogathat ruhán keresztül. 2 hónapja vagyunk együtt. neekm Ő lenne az első férfi az életemben. Én szoktam neki "örömöt'" okozni de nem engedem meg hogy még ő is nekem. Azt mondja elgondolkozott most h érdemes e így folytatni e ezt a kapcsolatot hogy ennyi idő után sem nyúlhat" hozzám.
Szerintetek nem normális h még nem engedtem többet neki? Én vagyok a hibás?
L/20 Ő/24
Nem értem miért...
Egyszerűen csak tudom hogy vannak igényei és nem akarom őt kínozni azzal hogy legalább én nem könnyítek rajta.Most ez akkora baj?!!
Kedves 85%-os, mégis mit gondolsz,hogy 1 év után HOL akarja simogatni???????
Látom jól le lettem pontozva,de akkor is ez a véleményem!
Aki nem áll készen a sexre, az ne is szopjon,külömben NE csodálkozzon,hogy egy büdös k.vának nézik!
szerintem csak a gyakori felhasználóknak rossz a felfogásuk és lesőre nem értik meg a kérdés lényegét de most hogy elmagyaráztam hogy ő nem áll készen a szexre de szopik így már megváltozott a vélemény gondolom :D
ammeg még vanalmi: ha elélvez akkor jól csinálod tehát fennáll a gyanú hogy te nem most kezdted. tehát az a gyanu is fentáll hogy csak őt szivatod és valójában nagy kuva vagy csak vele nem akarod jóhogy otthagy téged lol
nem 30...
2 hónap? Annak idején az ilyen lányokat hívtuk szűz k..rvának.....Mi a fenére vársz, ha szereted? Ha meg nem hagyd a fenébe és ne oráloz..
Ok, nem te!:)
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:13
Ez a cím!
ezt olvasgasd és értelmezd:
nem azt akarja hogy a szopós kurája legyél. hanem igazi párkapcsolatot akar de ha te igy allsz hozzá akkor magadra vess!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!