Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem engedem még, hogy együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem engedem még, hogy együtt legyünk vagy orlisan örömöt okozzon. Szakítani akar! Valóban én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Nem engedtem még meg a pasimnak hogy "hozzám érjen" csak simogathat ruhán keresztül. 2 hónapja vagyunk együtt. neekm Ő lenne az első férfi az életemben. Én szoktam neki "örömöt'" okozni de nem engedem meg hogy még ő is nekem. Azt mondja elgondolkozott most h érdemes e így folytatni e ezt a kapcsolatot hogy ennyi idő után sem nyúlhat" hozzám.

Szerintetek nem normális h még nem engedtem többet neki? Én vagyok a hibás?

L/20 Ő/24

2011. júl. 18. 19:05
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
23%
Húú, azért így más a helyzet... Te nem engeded neki merthogy nem állsz készen rá, de őt lazán lecummantod? Ez tényleg kimeríti a r.banc fogalmát...
2011. júl. 18. 19:21
 22/45 A kérdező kommentje:

Nem értem miért...

Egyszerűen csak tudom hogy vannak igényei és nem akarom őt kínozni azzal hogy legalább én nem könnyítek rajta.Most ez akkora baj?!!

2011. júl. 18. 19:31
 23/45 anonim ***** válasza:
43%

Kedves 85%-os, mégis mit gondolsz,hogy 1 év után HOL akarja simogatni???????

Látom jól le lettem pontozva,de akkor is ez a véleményem!

Aki nem áll készen a sexre, az ne is szopjon,külömben NE csodálkozzon,hogy egy büdös k.vának nézik!

2011. júl. 18. 19:33
 24/45 anonim ***** válasza:
40%
Szerinted? Eljátszod, hogy te még nem állsz készen meg még várjatok stb... Közben meg szopsz, mint a szopós malac.
2011. júl. 18. 19:33
 25/45 anonim ***** válasza:
Most, hogy így "hirtelen" megváltozott a véleményetek vissza lehet pontozni!
2011. júl. 18. 19:35
 26/45 anonim ***** válasza:
6%
Én nem pontoztalak le:) A kérdező megy egy álszent r.banc:)
2011. júl. 18. 19:36
 27/45 anonim ***** válasza:

szerintem csak a gyakori felhasználóknak rossz a felfogásuk és lesőre nem értik meg a kérdés lényegét de most hogy elmagyaráztam hogy ő nem áll készen a szexre de szopik így már megváltozott a vélemény gondolom :D

ammeg még vanalmi: ha elélvez akkor jól csinálod tehát fennáll a gyanú hogy te nem most kezdted. tehát az a gyanu is fentáll hogy csak őt szivatod és valójában nagy kuva vagy csak vele nem akarod jóhogy otthagy téged lol

2011. júl. 18. 19:38
 28/45 anonim ***** válasza:

nem 30...

2 hónap? Annak idején az ilyen lányokat hívtuk szűz k..rvának.....Mi a fenére vársz, ha szereted? Ha meg nem hagyd a fenébe és ne oráloz..

2011. júl. 18. 19:38
 29/45 anonim ***** válasza:

Ok, nem te!:)

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:13

Ez a cím!

2011. júl. 18. 19:39
 30/45 anonim ***** válasza:

ezt olvasgasd és értelmezd:

nem azt akarja hogy a szopós kurája legyél. hanem igazi párkapcsolatot akar de ha te igy allsz hozzá akkor magadra vess!!!!!

2011. júl. 18. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!