Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem engedem még, hogy együtt legyünk vagy orlisan örömöt okozzon. Szakítani akar! Valóban én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
Nem engedtem még meg a pasimnak hogy "hozzám érjen" csak simogathat ruhán keresztül. 2 hónapja vagyunk együtt. neekm Ő lenne az első férfi az életemben. Én szoktam neki "örömöt'" okozni de nem engedem meg hogy még ő is nekem. Azt mondja elgondolkozott most h érdemes e így folytatni e ezt a kapcsolatot hogy ennyi idő után sem nyúlhat" hozzám.
Szerintetek nem normális h még nem engedtem többet neki? Én vagyok a hibás?
L/20 Ő/24
2011. júl. 18. 19:05
1/45 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy ,,örömöt" okozol neki? Mondd meg, úgy többet tudnék segíteni
2/45 anonim válasza:
Ha nem tud várni és ezért szakítani akar, akkor nem is szeret téged...
3/45 anonim válasza:
Te vagy a hibás. Pasi csak akkor vár 2 hónapot a szexszel, ha 17 éves és 10 hónapos a csaj. Örülj, hogy idáig bírta, szerintem így is nagyon türelmes volt.
4/45 A kérdező kommentje:
örömöt okozok neki.. ergo én szoktam könnyíteni rajta. :) Ahogy csak tudok. Kivéve még a szex. Csak én nem engedem h ő engem... és ez neki nagyon rosszul esik. és emiatt :(
2011. júl. 18. 19:08
5/45 anonim válasza:
bocsi, hogy ezt mondom, de csak a szex miatt kellenél neki! hagyd a fenébe! keress egy rendesebb pasit!
6/45 anonim válasza:
előzőknek igaza van.....habár tényleg nem teljesen normális ennyit váratni.....meg attól függ hogy hol akar simogatni :/ de hidd el azért tényleg bánthatja még akkor is ha szeret.....egy férfinek nem esik jól ha folyton elutasítják :/
7/45 anonim válasza:
Ha szeret vár!
Ha viszont ennyit nem képes érted tenni akkor nem szeret igazán!
8/45 anonim válasza:
19:09-es vagyok......kiegésziteném....nem normális ennyit várni azzal hogy megsimogathasson kicst ruha alatt......de az fontos h HOL akar simogatni
9/45 anonim válasza:
lol én se szeretem amikor a bnőm nem engedi hogy énis kényeztessem őt. ez azért van mert szeretem és akkor élvezem amikor ő is. ez normális. az nem normális hogy nem engeded neki hogy a pinéd akár csak simogassa is miközben szopod trollolo
10/45 anonim válasza:
Igen, Te vagy a hibás!!!!
Mi ez az álszentség????????????????
Mit húzod az agyát?
Erre szokták mondani,hogy szűz k.rva,már bocs!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!