Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem engedem még, hogy együtt legyünk vagy orlisan örömöt okozzon. Szakítani akar! Valóban én vagyok a hibás?
Nem engedtem még meg a pasimnak hogy "hozzám érjen" csak simogathat ruhán keresztül. 2 hónapja vagyunk együtt. neekm Ő lenne az első férfi az életemben. Én szoktam neki "örömöt'" okozni de nem engedem meg hogy még ő is nekem. Azt mondja elgondolkozott most h érdemes e így folytatni e ezt a kapcsolatot hogy ennyi idő után sem nyúlhat" hozzám.
Szerintetek nem normális h még nem engedtem többet neki? Én vagyok a hibás?
L/20 Ő/24
Én megértelek Kedves Kérdezö! Én is nöböl vagyok...
Annak idején mikor összejöttem a nagy szerelmemmel (15 évesen), én is szüz voltam. Ezt tudta ö is, senkivel, semmilyen módon nem voltam. Féltem is az elsötöl, nem akartam sietni, viszont szerettem volna ha neki jó. 3-4 hónap után én is orálisan nyújtottam neki élvezetet, ettöl nem lettem krva. Szépen fokozatosan sokmindent kipróbáltunk, de még nem feküdtünk le. 16 éves lettem, akkor úgy döntöttem, hogy most már mehet. Sokféleképpen próbálkoztunk, sehogyan sem ment be a farka a hüvelyembe. Síkosítóval sem, nagyon szük voltam. Végül nagy nehezen úgy, hogy elöször 1 ujj, majd 2, utána 3....és sikerült. Borzalmasan fájt, tudom, hogy elöbb biztosan nem lettem volna rá képes! Pláne nem 2 hónapos kapcsolatba. Ehhez iszonyatosan nagy bizalom kell, 2 hónap alatt meg sem ismered annyira, hogy tudjad mire mi lesz a reakció.
Szerintem tényleg várj! És nagyon rendes volt töled, hogy próbáltad neki másképp. Ha viszont így áll hozzá, hagyd elmenni, nem szeret téged, ebben tuti biztos vagyok.
23/N
ma 20:07!
Jó, de te 15 éves voltál, nem 20... És amíg ti nők ezt úgy hívjátok, hogy "addig is segítek neki, leszopom", addig mi férfiak erre a nőre azt mondjuk, hogy ribanc.
ma 20:17-e vagyok!
Az rendben is lenne, hogy még nem áll készen és nem akarja... De közben meg szop, mint egy szopós kúrva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!