Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem engedem még, hogy együtt legyünk vagy orlisan örömöt okozzon. Szakítani akar! Valóban én vagyok a hibás?
Nem engedtem még meg a pasimnak hogy "hozzám érjen" csak simogathat ruhán keresztül. 2 hónapja vagyunk együtt. neekm Ő lenne az első férfi az életemben. Én szoktam neki "örömöt'" okozni de nem engedem meg hogy még ő is nekem. Azt mondja elgondolkozott most h érdemes e így folytatni e ezt a kapcsolatot hogy ennyi idő után sem nyúlhat" hozzám.
Szerintetek nem normális h még nem engedtem többet neki? Én vagyok a hibás?
L/20 Ő/24
az én pasim várt rám 1 évet! én még szűz voltam, ő nem! azt mondta, hogy majd szóljak, ha szeretném... ő megértette, hogy még nem voltam senkivel, és nagyon figyelmes volt az első alkalmakkor. én nem bántam meg, hogy ennyit vártunk, ártani nem ártott a kapcsolatunknak, az biztos! ezen kívül sok időt töltöttünk együtt. tisztában voltam vele, hogy ennyi ideig nem képes magában tartani az "anyagot", és könnyít magán, de hozzám rendkívül türelmes volt. biztos vagyok benne, hogy senki nem várt volna ennyit, mint ő! már 3 éve boldogak vagyunk egymás mellett.
aki nem tud várni, az önző, aki vár, az szeret:)
Előző hozzászólónak igaza van habár kicsit nyersen fogalmazott.
Az orális szex körébe tartozik minden olyan szexuális tevékenység, amikor a nemi szerveket szájjal, nyelvvel stb. ingerlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!