Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem engedem még, hogy együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem engedem még, hogy együtt legyünk vagy orlisan örömöt okozzon. Szakítani akar! Valóban én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Nem engedtem még meg a pasimnak hogy "hozzám érjen" csak simogathat ruhán keresztül. 2 hónapja vagyunk együtt. neekm Ő lenne az első férfi az életemben. Én szoktam neki "örömöt'" okozni de nem engedem meg hogy még ő is nekem. Azt mondja elgondolkozott most h érdemes e így folytatni e ezt a kapcsolatot hogy ennyi idő után sem nyúlhat" hozzám.

Szerintetek nem normális h még nem engedtem többet neki? Én vagyok a hibás?

L/20 Ő/24

2011. júl. 18. 19:05
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Az orális szex körébe tartozik minden olyan szexuális tevékenység, amikor a nemi szerveket szájjal, nyelvvel stb. ingerlik.
2011. júl. 18. 19:15
 12/45 anonim ***** válasza:
89%

az én pasim várt rám 1 évet! én még szűz voltam, ő nem! azt mondta, hogy majd szóljak, ha szeretném... ő megértette, hogy még nem voltam senkivel, és nagyon figyelmes volt az első alkalmakkor. én nem bántam meg, hogy ennyit vártunk, ártani nem ártott a kapcsolatunknak, az biztos! ezen kívül sok időt töltöttünk együtt. tisztában voltam vele, hogy ennyi ideig nem képes magában tartani az "anyagot", és könnyít magán, de hozzám rendkívül türelmes volt. biztos vagyok benne, hogy senki nem várt volna ennyit, mint ő! már 3 éve boldogak vagyunk egymás mellett.

aki nem tud várni, az önző, aki vár, az szeret:)

2011. júl. 18. 19:16
 13/45 anonim ***** válasza:
16%
pont ellenkezőleg nem csak dugni akar ez a baja, ha csak szopod és te nem élvezed az nem párkapcsolat. olyan érzése lehet mintha csak egy kura lennél aki csak szopik. talán ő többet akar egy szopos kurvnál.
 14/45 A kérdező kommentje:
Már bocsi de azért húzom mert még nem érzem azt hogy le akarok vele feküdni!! És mivel még nem volt férfi az életemben ezért!
 15/45 anonim ***** válasza:
7%
már bocs de akk leszopni se kéne-.- krva
2011. júl. 18. 19:17
 16/45 anonim ***** válasza:
a szexre nem állsz készen de azért gátlástalanul leszopod. nem tud téged komolyan venni. arra fog gondolni h más már rég megdugott volna kellemetlenül fogja érezni magát melletted. egy szexkapcsoaltban oké hogy uton utfélen leszopod te talán neki kell egy kis érzelem is hm?
2011. júl. 18. 19:18
 17/45 anonim ***** válasza:
8%
igen, akkor semmit se kéne, de így :S megértem a pasit
2011. júl. 18. 19:19
 18/45 anonim ***** válasza:

Előző hozzászólónak igaza van habár kicsit nyersen fogalmazott.

Az orális szex körébe tartozik minden olyan szexuális tevékenység, amikor a nemi szerveket szájjal, nyelvvel stb. ingerlik.

19/45 A kérdező kommentje:
De mert szeretném ha neki jó lenne és örömöt okozni neki.
 20/45 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag már nem vagy szűz.
2011. júl. 18. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!