Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha egy csaj miniszoknyát hord?
Na lesz kép?
De ne kamut ám, mert fura hogy egyből így kezded hogy "ha nem hiszed el, hogy én vagyok rajta..."
Szerintem a miniszoknya önmagában nem lenne baj, mert melegben én is hordom. Nem öltözködöm ribancosan,melegben egyszerűen papuccsal vagy sarulval szoktam felvenni. Ez nem tudom, miért lenne ribancos, de sajnálom aki ezt hiszi.
És igen, rakhatnál fel egy képet magadról, mert így, hogy nem láttunk, nem tudjuk megmondani, hogyan öltözködsz.
Ja, meg légyszi próbálj meg normálisan írni, mert nagyon zavaró ez a sok helyesírási hiba.
A válaszaidból meg tényleg csak azt lehet leszűrni, hogy nagyképű p*csa vagy, már bocsi.
16/L
Elelyén védtelek de utána ami jött hogy "na pá" meg ilyesmi abból nem csoda hogy az emberek azt mondják hogy hülye p*csa vagy. Lehet hogy a beszédeden kéne változtatni.
16/L
12:55
köszönöm szépen!!!
nagyon aranyos ember vagy végre valaki aki megért!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!