Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért baj ha egy csaj miniszok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha egy csaj miniszoknyát hord?

Figyelt kérdés
mostanában mindenhol azt olvasom h aki miniszoknyát veszfel az ribancos mindenét kirakja....én imádok csinosan öltözködni engem 18-20 évesnek néznek pedig messze nemvagyok ennyi és mindenki mondja h nagyon nőies vagyok ,rövid csini rucikat hordok telitalpu szandit kevés smink de itt mindenki elitéli az ilyen lányokat ....a szüleimet nem zavarja mert nem RIBANCOS egyátalán...az utcán megbámulnak fütyülnek a pasik de nem azért mert ribancosan öltözködöm többnek nézek ki a koromnál és mindenki mondja h nagyon szép arcom van már idegenek is mondták meg h modellkednem kéne de én nem akarok mert az ilyen lányok mind felvágnak azzal h szépek...de már mindenki ezzel szekál..és ez nekem már nyomasztó sokszor.....
2011. júl. 18. 11:49
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

Na lesz kép?

De ne kamut ám, mert fura hogy egyből így kezded hogy "ha nem hiszed el, hogy én vagyok rajta..."

2011. júl. 18. 13:01
 52/58 anonim ***** válasza:
En ezt nem mondtam. Max egy gyerekes kiscsajt nezek ki beloled aki kicsit el van szallva magatol. Azt hogy ribanc vagy-e, nem tudom megitelni ennyi alapjan.Az viszont hogy ribancosan oltozkodsz igen valoszinu. Amivel sztem nincs baj csak ha jol megbamulnak miatta akkor meg ne te legyel felhaborodva es tettesd a "szuz k*rvat"
2011. júl. 18. 13:05
 53/58 A kérdező kommentje:
na pá
2011. júl. 18. 13:08
 54/58 anonim ***** válasza:
Szégyenlem a korosztályomat (tisztelet a kivételnek) 16/F
2011. júl. 18. 13:26
 55/58 anonim ***** válasza:

Szerintem a miniszoknya önmagában nem lenne baj, mert melegben én is hordom. Nem öltözködöm ribancosan,melegben egyszerűen papuccsal vagy sarulval szoktam felvenni. Ez nem tudom, miért lenne ribancos, de sajnálom aki ezt hiszi.

És igen, rakhatnál fel egy képet magadról, mert így, hogy nem láttunk, nem tudjuk megmondani, hogyan öltözködsz.

Ja, meg légyszi próbálj meg normálisan írni, mert nagyon zavaró ez a sok helyesírási hiba.

A válaszaidból meg tényleg csak azt lehet leszűrni, hogy nagyképű p*csa vagy, már bocsi.

16/L

2011. júl. 18. 14:51
 56/58 anonim válasza:

Elelyén védtelek de utána ami jött hogy "na pá" meg ilyesmi abból nem csoda hogy az emberek azt mondják hogy hülye p*csa vagy. Lehet hogy a beszédeden kéne változtatni.

16/L

2011. júl. 18. 15:24
 57/58 anonim válasza:
Ne is törődj azzal, aki megszól ilyesmi miatt! Manapság már csodaszámba megy, ha egy nő szoknyát hord, pedig ez lenne a természetes. Én mindenesetre nagyon örülök, hogy vannak ilyen lányok is, mint te, akik természetesen nőiesek tudnak lenni, s kitűnő stílusérzékük van már ilyen fiatalon is!! :)
2011. júl. 19. 12:55
 58/58 A kérdező kommentje:

12:55

köszönöm szépen!!!

nagyon aranyos ember vagy végre valaki aki megért!

2011. júl. 19. 13:24
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!