Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha egy csaj miniszoknyát hord?
"kiscsoportos ként csak néztem mi durva seggek jönnek itt szem magasságba" hát ez lol : D
tudnál tenni magadért am. korodhoz illően öltözködj. -.-
2011. júl. 18. 12:10
ha szeretsz csinosan öltözködni, az nembaj. csak meg kell tanulni néhány dolgot. pl. ha felveszel egy miniszoknyát, ahhoz nem kell kivágott felső, és magassarkú.. mert akkor tényleg ribancos leszel. Tehát a lényeg,h mindent hordhatsz(magassarkú, mini, kivágott felső) csak ne egyszerre...:)
2011. júl. 18. 12:10
van 1 tippem akk: öltözködj úgy ahogy 1 15 éves kiscsajnak kell és nem úgy ahogy 1 22 éves nagypályás lotyónak :) az sokat fog segíteni ezen a "problémán"
am meg ki nem tesz rá mennyinek néznek? de most tényleg azt kérdezted h baj-e a miniszoknya majd le írtad h te mekkora qrva jó nő vagy [v össze kamuztad h milyen szeretnél lenni] 15 éves léttedre van akkora arcod mint a kínai nagyfal még az űrből is látszik csak nem tudom h mire fel [bár ez mostanság típus hiba úgy látszik mert naon csúnyán elszaporodtak csak az a baj h nem mindenkinek áll jól]
19F
2011. júl. 18. 12:12
24/58 anonim válasza:
Szerintem nem ribancos. Én utánam még hosszú gatyába és pulcsiba is fütyülnek, márpedig úgy semmim nincs kint. Én is hordok miniszoknyát és ne foglalkozz másokkal ez a te döntésed hogy mit veszel fel. Ha nem feküdsz le mindenkivel akkor nem vagy ribanc.
2011. júl. 18. 12:13
25/58 anonim válasza:
2011. júl. 18. 12:14
26/58 A kérdező kommentje:
nem együtt szoktam ezeket és 10 centis magassarkút sem hordok mert alapból magas vagyok csak minimális sarku telitalput szoktam amitől kb 2 centivel leszek magasabb.....
2011. júl. 18. 12:14
28/58 A kérdező kommentje:
nem együtt szoktam ezeket és 10 centis magassarkút sem hordok mert alapból magas vagyok csak minimális sarku telitalput szoktam amitől kb 2 centivel leszek magasabb.....
"Ha nem feküdsz le mindenkivel akkor nem vagy ribanc."
Csak szűz qrva...
2011. júl. 18. 12:15
30/58 anonim válasza:
Ki mondta hogy kell 10cm-es magassarkút hordanod?
2011. júl. 18. 12:15