Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért baj ha egy csaj miniszok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha egy csaj miniszoknyát hord?

Figyelt kérdés
mostanában mindenhol azt olvasom h aki miniszoknyát veszfel az ribancos mindenét kirakja....én imádok csinosan öltözködni engem 18-20 évesnek néznek pedig messze nemvagyok ennyi és mindenki mondja h nagyon nőies vagyok ,rövid csini rucikat hordok telitalpu szandit kevés smink de itt mindenki elitéli az ilyen lányokat ....a szüleimet nem zavarja mert nem RIBANCOS egyátalán...az utcán megbámulnak fütyülnek a pasik de nem azért mert ribancosan öltözködöm többnek nézek ki a koromnál és mindenki mondja h nagyon szép arcom van már idegenek is mondták meg h modellkednem kéne de én nem akarok mert az ilyen lányok mind felvágnak azzal h szépek...de már mindenki ezzel szekál..és ez nekem már nyomasztó sokszor.....
2011. júl. 18. 11:49
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy miniszoknyák hordasz, hanem az a csoda, hogy szoknyát hordasz.
2011. júl. 18. 11:50
 2/58 A kérdező kommentje:

??

utálom h itt mindenki oltogat h nagyképű vagyok meg ribanc ennyi idősen..és senki nem válaszol normálisan

2011. júl. 18. 11:51
 3/58 FAKhelper ***** válasza:

"az utcán megbámulnak fütyülnek a pasik de nem azért mert ribancosan öltözködöm" Még véletlenül sem azért.

Am én nem tudom, h mi a baj a miniszoknyával, hordja, aki akarja, csak az ne csodálkozzon, ha ribancnak nézik.

2011. júl. 18. 11:52
 4/58 anonim ***** válasza:
56%

Nos, amelyik nő leribancoz az csak irigy a testedre.

A férfiak meg azért néznek meg mert csodálkoznak hogy látni nőt még szoknyában.

2011. júl. 18. 11:52
 5/58 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem. Nekem egy darab farmer miniszoknyám van,tényleg csak akkor szoktam felvenni ha nagyon meleg van és hát eléggé megbámulnak. Nem értem ettől miért kell bárkit is ribancnak nézni.
2011. júl. 18. 11:54
 6/58 anonim ***** válasza:
csak akkor vagy nagyképű ha azt hiszed okosabb vagy nálam:D amúgy hány éves is vagy, mert az nem derült ki? 16/f
 7/58 anonim ***** válasza:
Nincs baj a miniszoknyával. Csak az kérdés, hogy miért. Ha nyáron a melegtől az érthető, ha meg divat akkor ezt szereted, de ha futattod magad vele a fiúk miatt az nem jó. Gondolom te divat szempontjából.
 8/58 A kérdező kommentje:
komolyan mondom én érezzem magam rosszul mert esetleg jó az alakom mert foglalkozom vele és nemvagyok 120 kg?már ezis baj?vágjam fel az ereim mert esetleg szép vagyok?miiért ilyen irigy és utálatos mindenki?tisztelet a kivételnek....
2011. júl. 18. 11:55
 9/58 anonim ***** válasza:

11:52-es

A férfiak csodálkoznak hogy látnak még nőt miniszoknyába? Nézd már meg a nők 60%-a öltözködik úgy hogy kint van mindenene....meg miniszoknya szinte csak azt látok....Amúgy aki meg szép igenis öltözzön úgy csinosan!

2011. júl. 18. 11:57
 10/58 anonim ***** válasza:
100%

mert az ilyen lányok mind felvágnak azzal hogy szépek, pont mint most te ?:)

am dögöljek meg ha ennek a fele igaz :)

a modellkedned kellene pasi szájából annyit tesz: 1x meghúználak nem többet

ééés: a ribik után szoktak fütyülni :) [v legalábbis aki úgy öltözködik mint 1 ribi] a miniszoknyával semmi baj nincs. [bár nem kis pisiseknek való sztem]

de fölöslegesen jártatom a pofám úgy is én vagyok a fsz maradi csög aki nem érti h a 13-14 éves lányok már teljesen érett felnőtt nők mert tudnak B+elni és vérezni a vaginájukból. [bár ilyen alapon mi pasik már 12 évesen v jóval előbb is érettek vagyunk mert van spermánk :D és B+elni is tudunk]

19F

2011. júl. 18. 11:57
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!