Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha egy csaj miniszoknyát hord?
??
utálom h itt mindenki oltogat h nagyképű vagyok meg ribanc ennyi idősen..és senki nem válaszol normálisan
"az utcán megbámulnak fütyülnek a pasik de nem azért mert ribancosan öltözködöm" Még véletlenül sem azért.
Am én nem tudom, h mi a baj a miniszoknyával, hordja, aki akarja, csak az ne csodálkozzon, ha ribancnak nézik.
Nos, amelyik nő leribancoz az csak irigy a testedre.
A férfiak meg azért néznek meg mert csodálkoznak hogy látni nőt még szoknyában.
11:52-es
A férfiak csodálkoznak hogy látnak még nőt miniszoknyába? Nézd már meg a nők 60%-a öltözködik úgy hogy kint van mindenene....meg miniszoknya szinte csak azt látok....Amúgy aki meg szép igenis öltözzön úgy csinosan!
mert az ilyen lányok mind felvágnak azzal hogy szépek, pont mint most te ?:)
am dögöljek meg ha ennek a fele igaz :)
a modellkedned kellene pasi szájából annyit tesz: 1x meghúználak nem többet
ééés: a ribik után szoktak fütyülni :) [v legalábbis aki úgy öltözködik mint 1 ribi] a miniszoknyával semmi baj nincs. [bár nem kis pisiseknek való sztem]
de fölöslegesen jártatom a pofám úgy is én vagyok a fsz maradi csög aki nem érti h a 13-14 éves lányok már teljesen érett felnőtt nők mert tudnak B+elni és vérezni a vaginájukból. [bár ilyen alapon mi pasik már 12 évesen v jóval előbb is érettek vagyunk mert van spermánk :D és B+elni is tudunk]
19F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!