Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért baj ha egy csaj miniszok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha egy csaj miniszoknyát hord?

Figyelt kérdés
mostanában mindenhol azt olvasom h aki miniszoknyát veszfel az ribancos mindenét kirakja....én imádok csinosan öltözködni engem 18-20 évesnek néznek pedig messze nemvagyok ennyi és mindenki mondja h nagyon nőies vagyok ,rövid csini rucikat hordok telitalpu szandit kevés smink de itt mindenki elitéli az ilyen lányokat ....a szüleimet nem zavarja mert nem RIBANCOS egyátalán...az utcán megbámulnak fütyülnek a pasik de nem azért mert ribancosan öltözködöm többnek nézek ki a koromnál és mindenki mondja h nagyon szép arcom van már idegenek is mondták meg h modellkednem kéne de én nem akarok mert az ilyen lányok mind felvágnak azzal h szépek...de már mindenki ezzel szekál..és ez nekem már nyomasztó sokszor.....
2011. júl. 18. 11:49
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:

ezt mondom 16l ha akkora jó nő akkor ne strandoláson lovagoljon meg h kint van a fél csöcsöm és fütyölnek a pasik .. nah akkor te jó nő vagy izé jó nő leszel ha már nő leszel és nem lány :D

19F

2011. júl. 18. 12:16
 32/58 anonim válasza:

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:15

Ha szűz akkor nem lehet qrva. A qrvák pénzért dugnak

2011. júl. 18. 12:18
 33/58 anonim válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:16

nincs kinnt a csöcsöm bár néha azt kívánom hogy ronda lennék hogy békénhaggyon az a sok rohadt állat

2011. júl. 18. 12:20
 34/58 anonim válasza:
Szerintem pl. ez a gond, hogy a szüleidet nem zavarja, hogy ribancosan öltözködsz, ezért nem veszed észre magad..
2011. júl. 18. 12:21
 35/58 anonim ***** válasza:

76%: ez 1 kifejezés arra h még életében nem ért fszhoz de úgy csinál mintha legalábbis most is tartana 1et a pinájában :) [tudod aki össze vissza kelleti magát éppen csak h nem pippant le a nézésével stb de mikor oda kerülne a sor h nem csak a szájának kéne nagynak lenni (v is annak kéne csak nem szövegeléshez) akkor már egyből össze megy :)]

szűz qrva ezt jelenti

a qrva aki mindenkivel le fekszik

a hülye qurva aki mindenkivel csak velem nem

a r*banc akit szívesen meghajtanék

a nő pedig: "csipetnyit qrvás de azért anya típus és persze romantikus"

19F

19f

2011. júl. 18. 12:22
 36/58 anonim ***** válasza:

76% : nem is rád értettem a csöcskirakást hanem a kedves kérdezőre :)

19F

2011. júl. 18. 12:22
 37/58 A kérdező kommentje:
nem ltözködöm ribancosan képzeld mindig kikéérem anya véleményét és szigoruak képzeld még pasim sem volt a szüleim nemnagyon engedik de am már vagy ezerszer leírtam h nem öltözködöm RIBANCOSAN hanem nőiesen csinosan mert én nemvagyok az a barom h hőségben is csövesnacit és tornacipőt hordok....
2011. júl. 18. 12:24
 38/58 A kérdező kommentje:

elmondom őszintén h igenis van mellem és mégsem rakom ki képzeld párszor vettem fel ilyen felsőt és elegem lett belőle és belőletek is

féltékeny,irigy bunkok vagytok már eztkell mondanom

2011. júl. 18. 12:26
 39/58 anonim ***** válasza:

ez megint 1 nagyon intelligens válasz volt még a 15 éves szintet se ütöd sőt a 13mat is alulról súrolod :) tudod mit: 1 csaj pusztán azért nem tűnik idősebbnek mert van melle stb a viselkedéséből le rí hogy nő vagy még csak lány v kis pisis :) és ez nem feltétlenül korhoz kötött pl neked már lányka kéne lenned de kis pisis vagy :)

nekem meg abból van elegem h fel rak vki 1 kérdést ami 1: tök baromság 2: a megjegyzésnek köze sincs a kérdéshez 3: önajnározásba megy át ahelyett h oda raknál 1 képet arc nélkül 1 normális ruhában nem pózerkedve de ugye mivel nincs bizonyíték jogos a feltevés: 1 120 kilós csitri vagy aki azt hiszi h jó nő ha meg mégse akkor 1 idióta emberhez nem hasonlítható hulladék aki arra az értelmi szintre se jutott el h nem mindenkinek ugyanaz a véleménye képzeld el ha már nő leszel és nem kis pisis rá jössz h különböző vélemények tömkelege fordul elő és ezt el kell fogadni v nagy szpás lesz a vége

19F

2011. júl. 18. 12:32
 40/58 anonim ***** válasza:
mit pattogsz itt nekünk? vigyázz nehogy felmenjen a vérnyomásod ;)
2011. júl. 18. 12:37
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!