Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért baj ha egy csaj miniszok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha egy csaj miniszoknyát hord?

Figyelt kérdés
mostanában mindenhol azt olvasom h aki miniszoknyát veszfel az ribancos mindenét kirakja....én imádok csinosan öltözködni engem 18-20 évesnek néznek pedig messze nemvagyok ennyi és mindenki mondja h nagyon nőies vagyok ,rövid csini rucikat hordok telitalpu szandit kevés smink de itt mindenki elitéli az ilyen lányokat ....a szüleimet nem zavarja mert nem RIBANCOS egyátalán...az utcán megbámulnak fütyülnek a pasik de nem azért mert ribancosan öltözködöm többnek nézek ki a koromnál és mindenki mondja h nagyon szép arcom van már idegenek is mondták meg h modellkednem kéne de én nem akarok mert az ilyen lányok mind felvágnak azzal h szépek...de már mindenki ezzel szekál..és ez nekem már nyomasztó sokszor.....
2011. júl. 18. 11:49
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
azért veszem fel mert meleg van és kánikulában nemfogok bundát felvenni....
2011. júl. 18. 11:57
 12/58 anonim ***** válasza:

Amúgy hány éves vagy?

Mert csak azt írtad, hogy többnek néznek a korodnál...

2011. júl. 18. 11:58
 13/58 A kérdező kommentje:
nekem nem a pasik mondták ezt a modellkedés dolgot hanem lányok ,felnőtt nők de engem hidegen hagy ez a hülye modellkedés én nemfogok koplalni meg ilyenek...
2011. júl. 18. 11:59
 14/58 A kérdező kommentje:

15 vagyok...

am nem a smink és a ruha miatt néznek többnek mert a strandra egy cent minket sem használok a fürdőruhám se egy nagy cucc mert egy sima egyszínű bikinim van ...és multkor egy 30-as pasi szólított le mert többnek néznek...

2011. júl. 18. 12:01
 15/58 anonim ***** válasza:
A 30as pasik csak d.ni akarnak és szeretik a friss husit, meg a szűk p.nát...
2011. júl. 18. 12:02
 16/58 anonim ***** válasza:
100%

nemtom, engem mindenki fiatalabbnak gondol. : D

veled már eleve az a baj, h idősebbnek gondolnak. deszarmá.

és ha most nem vagy ribancos, jövőre már az leszel. és jössz majd ide olyan kérdésekkel, h megdugott a legjobb haverom, de nem ment el bennem, most akkor terhes vagyok?

nőjjfel kislány.

2011. júl. 18. 12:05
 17/58 anonim ***** válasza:

az hogy valaki csinos és divatosan öltözködik nem azt jelenti h mindenét ki rakja ok lehet én vagyok a maradi pcs de ha 1 csaj tényleg jól néz ki akkor azon 1 farmer nadrág is ugyan annyira jól áll mint 1 miniszoknya ami kb rövidebb mint az övem :) sőt [ez isten káromlás lesz] a fél mell kint csüng ruha nélkül is mondjuk 1 hosszú nyakú pulcsi [cak h nagyon hardcoret mondjak] de még mennyire :D nah anno mikor még voltak normális csajok nagy számban akkor ezt ők tudták is :) [pl óvodával össze boronált ált iskbe jártam és kiscsoportos ként csak néztem mi durva seggek jönnek itt szem magasságba stb :D pedig nem volt kint semmijük a kis 13-14 éves csajoknak]

19F

18/58 A kérdező kommentje:
...én nem mesélek már semmit mert nemhisztek el ugyse semmit...
 19/58 A kérdező kommentje:
basszus nmtudok mit tenni mondom h többnek néznek nemértem...
2011. júl. 18. 12:07
 20/58 anonim ***** válasza:

hát ilyen mondat szerkezettel nem is :) de jó h titeket manapság írni nem de öltözködni megtanítanak

am: attól még h elvan szállva magától még nem lesz ribi akinek be teszi a haverja szal le lehet állni :) ha ennyire alázhatnékod van akkor alázd azzal ami igaz is és ne fikcionálj itt nekem

19F

2011. júl. 18. 12:09
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!