Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha egy csaj miniszoknyát hord?
Amúgy hány éves vagy?
Mert csak azt írtad, hogy többnek néznek a korodnál...
15 vagyok...
am nem a smink és a ruha miatt néznek többnek mert a strandra egy cent minket sem használok a fürdőruhám se egy nagy cucc mert egy sima egyszínű bikinim van ...és multkor egy 30-as pasi szólított le mert többnek néznek...
nemtom, engem mindenki fiatalabbnak gondol. : D
veled már eleve az a baj, h idősebbnek gondolnak. deszarmá.
és ha most nem vagy ribancos, jövőre már az leszel. és jössz majd ide olyan kérdésekkel, h megdugott a legjobb haverom, de nem ment el bennem, most akkor terhes vagyok?
nőjjfel kislány.
az hogy valaki csinos és divatosan öltözködik nem azt jelenti h mindenét ki rakja ok lehet én vagyok a maradi pcs de ha 1 csaj tényleg jól néz ki akkor azon 1 farmer nadrág is ugyan annyira jól áll mint 1 miniszoknya ami kb rövidebb mint az övem :) sőt [ez isten káromlás lesz] a fél mell kint csüng ruha nélkül is mondjuk 1 hosszú nyakú pulcsi [cak h nagyon hardcoret mondjak] de még mennyire :D nah anno mikor még voltak normális csajok nagy számban akkor ezt ők tudták is :) [pl óvodával össze boronált ált iskbe jártam és kiscsoportos ként csak néztem mi durva seggek jönnek itt szem magasságba stb :D pedig nem volt kint semmijük a kis 13-14 éves csajoknak]
19F
hát ilyen mondat szerkezettel nem is :) de jó h titeket manapság írni nem de öltözködni megtanítanak
am: attól még h elvan szállva magától még nem lesz ribi akinek be teszi a haverja szal le lehet állni :) ha ennyire alázhatnékod van akkor alázd azzal ami igaz is és ne fikcionálj itt nekem
19F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!