Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek az ellen ha a barátnőm prűd?
Szeretem őt meg jól megvagyunk,de ez a helyzet sokszor nagyon lelombozó és kiábrándító!
Ötletek hogyan tudnám rávenni hogy próbáljon változni?Vagy ezen nemtud változtatni?
Nem zsarolás.
Nem azért szólsz, hogy megtegye.
Azért szólsz, hogy gondolkozzon el: el fogod hagyni, ha nem illetek össze.
Komolyan nem csókolóztatok még?:O
Ilyetse hallottam még ez egy kapcsolat legalapabb alapja.
Sztem egy beszélgetést mindenképp megér ez lehet egy utolsó ments vár.Amugy sztem sem éri meg mert én nem prüdséget látok hanem önzőséget.Ha ennyire elvan telve magától akkor nem értem miez a viselkedés.Amugy hány évesek vagytok és mióta tart a kapcsolat?Sztem elég kislány lehet még a barátnőd.
ez az önzőség, gúnyos nevetés, egoizmus, ráadásul undorodik is tőled? Szerintem nem szereted igazából, így nem lehet valakit szeretni. Lehet, hogy a teste tetszik neked, de lélekben egy önző dög, ahogy egy előző írta. A kapcsolat nem arról szól, hogy te minden abnormális, gyerekes, önző, érzéketlen viselkedését eltűröd, ő pedig szarik rád. Ezek szerint a szexet is csak ő élvezi, ha te mindent megteszel neki, ő viszont csak magával törődik. Így csak kihasznál és közben kiröhög téged. Szerintem halál komolyan mondd meg neki, hogy neked ez mennyire rossz, mert semmi értelme egy kapcsolatnak, ha nem élvezed és küzdelem az egész.
Ha úgy döntesz, hogy még menthető a helyzet és tud normálisan is viselkedni, akkor éreztesd vele, bizonyítsd be neki, hogy ezt a fajta viselkedést egyetlen férfi sem tűri el és csoda, hogy eddig kitartottál mellette. Viszont rengeteg olyan lány van rajta kívül, aki szívesen lenne a barátnőd és velük nincsenek ilyen problémák.
Ha halál komolyan beszélsz vele, de ő még mindig szarik rád, akkor nem sok remény van arra, hogy megváltozzon. Nem is a te feladatod megváltoztatni, eleve normálisnak kéne lennie
Már írtam és most végig olvastam a többi hozzászólót is. Szerintem itt tényleg arról van szó, hogy egy önző libával jársz együtt.
Ha nem akar neked semmit sem megtenni, de elvárja tőled, hogy te mindent megtegyél, akkor ő nem is igazán azért van veled, mert szeret. Vitatkozik és gúnyosan nevet rajtad. Egy dolgot javaslok így utólag. Hagyd ott, ez komoly. Neked is jobb lesz és neki nem, de ez téged ne foglalkoztasson, rengeteg csaj van még, akik lehet megtennék neked mind azt, amit ő nem. Egy rossz kapcsolat csak téged tesz tönkre, míg ő szarik magasról rád és az érzéseidre. A beszélgetést támogatom, beszélj vele, hogy ez neked így nem megy tovább, és ha ebből sem ért, akkor ideje megtenni, hogy lapátra teszed a kislányt, mert az ilyet máshogy nem lehet nevezni, csak egy önző kislánynak.
24/N
Köszönöm a válaszokat!
Beszélni fogok vele és ha tényleg nem veszi komolyan illetve megsem próbál változni akkor szakítani fogok vele!
Az ilyen dolog egy nönel vältozik (nälam).
Az elsö par honapban en is ilyen voltam. Van olyan nö, akinek idö kell ahhoz, hogy megnyiljon a pärja elött.
Nem mindenki tud feloldodni. Ennek sok oka lehet. En pl szegyenlös vagyok. De a ferjem türelmes volt, megertette, nem eröszakosan ällt a dologhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!