Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tehetek az ellen ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek az ellen ha a barátnőm prűd?

Figyelt kérdés

Szeretem őt meg jól megvagyunk,de ez a helyzet sokszor nagyon lelombozó és kiábrándító!

Ötletek hogyan tudnám rávenni hogy próbáljon változni?Vagy ezen nemtud változtatni?

2011. júl. 17. 18:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha így van, akkor nem irigyellek, pedig nő vagyok.
2011. júl. 17. 19:19
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted, ne erőltesd, légy vele türelmes, és apránként változni fog minden, csak türelem!!
2011. júl. 17. 19:20
 13/30 anonim ***** válasza:

Abból, amit írtál, úgy tűnik, hogy a fejében van valami komoly baj.

Úgy képzeli magáról, hogy ővele minden rendben van (legfeljebb apróbb problémák vannak, ezek meg nem érdekesek, nem foglalkozunk velük).

Elsőre azt kellene megértenie, hogy amit csinál, nem teljesen normális. Csak utána jöhet bármiféle változtatás.

De a beleérző képessége a leírásod alapján valahol nulla környékén lehet... nagyon sok türelem és elhivatottság kell hozzá, ha szeretnél vele kezdeni valamit.

Én pl. megmondanám neki, hogy ha ilyen marad, egyedül marad. Nem azért, mert olyan nagyon rossz lenne - hanem mindenért így együtt. Leginkább azért, mert így nem illetek össze.

2011. júl. 17. 19:48
 14/30 A kérdező kommentje:
És ez nemfog zsarolásnak vagy fenyegetősének tűnni?
2011. júl. 17. 19:57
 15/30 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem fog annak tűnni. De nekem ez a tapasztalatom, hogy ha egy nő ilyen, azon nem segít semmi, a te idegeid viszont jól tropára mennek. Volt ilyen barátnőm. Saját érdekedben mondom, hagyd ott!!! AKKOR IS, ha szereted!
2011. júl. 17. 20:06
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik legjobb barátnőm ugyan ilyen. És itt nem használ az őszinte beszélgetés sem!! A párja is és mi is próbáltunk vele beszélni erről, de semmi. Az a válasz hogy akkor is, ha a Zoli szereti nem kényszeríti az orális szexre meg semmi durvábbra sem az ágyban... itt tehát az agyban van a probléma... ! Nem lehet csak beszélgetéssel elintézni mindent... az ilyen esetek nagy %ban úgysem használ.
2011. júl. 17. 20:19
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Nő létemre most olyat írok, hogy ami durva lesz... ez a lány, akit a barátnődnek hívod, egy önző kis dög.. ha egy nő szereti a párját, akkor mindenben partner. A gúnyos nevetésre, és az egoizmusra, csak annyit mondok, hogy cseréld le. Talán egy kicsit magába szállna. Amúgy a zsarolás és a fenyegetőzés az önző dögöknél nem működik, mert ő azt gondolja magáról, hogy tökéletes és te soha nem hagyod el, mert neked is csak tőle lesz tökéletes az életed. Amúgy, ha ennyire rossz az ágyban, akkor miért vagy vele. Egy kapcsolatban, személyes tapasztalat és mások véleménye alapján két dolognak kell működnie, a szexnek és a beszélgetésnek, ha az egyik nem működik, akkor halott az ügy, tapasztalat is van benne.
2011. júl. 17. 20:45
 18/30 Rabolandusz ***** válasza:
frigid ribanc..szakíts vele..
2011. júl. 17. 21:42
 19/30 A kérdező kommentje:

Sokan aztmondták hogy üljek le vele beszélgetni!De hiába akarok én beszélni vele erről ha magasról lesz@arja!

Mások aztmondták ha szeretem eltűröm neki!Hát eddig még mindig tűrtem de egy kapcsolatban szerintem is fontos a szex!Az hogy örömet okozzunk a párunknak!

Még a kapvcsolatunk elején mondtam neki hogyha egy héten belül nem fogunk csókolózni akkor szakítok vele,eltelt a hét és semmi nem történt és csak a vita jött hogy én mennyire szerethetem ha ilyesmi miatt szakítok vele!

2011. júl. 17. 22:00
 20/30 anonim ***** válasza:

"Mások aztmondták ha szeretem eltűröm neki!"

Ez nem igaz, semmit sem vagy köteles eltűrni. Onnantól hogy te rosszul érzed magad őmiatta, mégis mi értelme az egésznek?

És nagyon is jogos szakítani valakivel, aki még csókolózni se akar! De... fenyegetőzni, zsarolni NEM AZ.

2011. júl. 17. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!