Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek az ellen ha a barátnőm prűd?
Szeretem őt meg jól megvagyunk,de ez a helyzet sokszor nagyon lelombozó és kiábrándító!
Ötletek hogyan tudnám rávenni hogy próbáljon változni?Vagy ezen nemtud változtatni?
Abból, amit írtál, úgy tűnik, hogy a fejében van valami komoly baj.
Úgy képzeli magáról, hogy ővele minden rendben van (legfeljebb apróbb problémák vannak, ezek meg nem érdekesek, nem foglalkozunk velük).
Elsőre azt kellene megértenie, hogy amit csinál, nem teljesen normális. Csak utána jöhet bármiféle változtatás.
De a beleérző képessége a leírásod alapján valahol nulla környékén lehet... nagyon sok türelem és elhivatottság kell hozzá, ha szeretnél vele kezdeni valamit.
Én pl. megmondanám neki, hogy ha ilyen marad, egyedül marad. Nem azért, mert olyan nagyon rossz lenne - hanem mindenért így együtt. Leginkább azért, mert így nem illetek össze.
Sokan aztmondták hogy üljek le vele beszélgetni!De hiába akarok én beszélni vele erről ha magasról lesz@arja!
Mások aztmondták ha szeretem eltűröm neki!Hát eddig még mindig tűrtem de egy kapcsolatban szerintem is fontos a szex!Az hogy örömet okozzunk a párunknak!
Még a kapvcsolatunk elején mondtam neki hogyha egy héten belül nem fogunk csókolózni akkor szakítok vele,eltelt a hét és semmi nem történt és csak a vita jött hogy én mennyire szerethetem ha ilyesmi miatt szakítok vele!
"Mások aztmondták ha szeretem eltűröm neki!"
Ez nem igaz, semmit sem vagy köteles eltűrni. Onnantól hogy te rosszul érzed magad őmiatta, mégis mi értelme az egésznek?
És nagyon is jogos szakítani valakivel, aki még csókolózni se akar! De... fenyegetőzni, zsarolni NEM AZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!