Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek az ellen ha a barátnőm prűd?
Szeretem őt meg jól megvagyunk,de ez a helyzet sokszor nagyon lelombozó és kiábrándító!
Ötletek hogyan tudnám rávenni hogy próbáljon változni?Vagy ezen nemtud változtatni?
Mármint, hogy szégyenlős még előtted is ?
Lehet, hogy idegesítő, de gondolj csak bele, sosem fog megcsalni!
Én úgy olvastam hogy a prűdség az nemcsak a szégyenlősség hanem az egyes szexuális dolgok mint pl az orális szex gusztustalan a számára,csak az egyszerű hanyat fekvést ismeri!És túzottan szemérmes!
Igen erre gondoltam énsi eleinte hogy így legalább tuti nem csal meg,de ettől a szex sem jó!
Szerintem próbálkozz vaksötétben, akkor nem láthatod, tehát nyilván nem lesz benne annyi gátlás! Én sem voltam oda azért, ha reflektorral világították meg a himbálózó melleimet, ha fölül voltam... de kinőttem a dolgot! XD
Ha viszont mindentől iszonyodik, akkor lehet, hogy csak teszi az agyát, abból viszont nem lehet kinőni! :S
Szerintem beszéld meg vele, hogy neked ennél nagyobbak az igényeid. Ha szemérmes, akkor lehet, hogy nem szereti a testét, szégyellős, erősíteni kell valahogy az önbizalmát. Fokozatosan kell haladni vele, ne az orális szexszel kezd, először inkább próbáld rábeszélni más pózokra, először még olyanokat, ahol te irányítasz, utána próbálja meg, hogy ő legyen felül. Az orális szexnél pedig lehet, hogy a sperma ízétől, vagy szagától undorodik, meg lehetne próbálni először gumival. Jó, tudom, hogy nem az igazi, de ha legalább úgy hajlandó a szájába venni, az már haladás.
Persze nem biztos, hogy hajlandó a kedvedért változni, meg ha hajlandó sem biztos, hogy mindenben benne lesz. Ha van türelmed, azért megpróbálhatod.
Ha meg nincs, akkor keress másik barátnőt, aki szexuálisan jobban illik hozzád.
Sötétben szoktuk csinálni,max a tv megy de annak is háttal vagyunk!
És általában a takaró alá bújik!
És nem szokott fölül lenni mert "úgy neki nemjó" ami szerintem kamu!
Amikor nem szexelünk csak eljön ide hozzánk és nem akarja hogy a tv-t nézzem akkor mindig rámül mintha lovagolna ugrál rajtam meg stb. ésha mondom neki hogy ezt szex közben is így kéne akkor az a válasza hogy "így kéne de én nem csinálom és gúnyosan nevet egyet" Ilyenkor türtőztetnem kell magam hogy ne tegyek kárt benne!
Amikor megkérem hogy kapja be akkor aztmondja hogy fujjj biztos nem kapom be,olyan mint egy giliszta!Megfogni sem szereti!Akkor fogja meg csak ha én oda irányítom a kezét!
Még csókolózni se csókolóztunk mert ő elvileg nemtud pedig ezis hóülyeség mert csókolózni mindenki tud!
Tényleg csak a szakítás lehetősége van??
19:02-nek!
Próbáltam vele beszélni de erre mindig felkapja a vizet és még ő basz le engem hogy milyen hülyeségeket kinem találok!
Gumiban sem hajlandó bekapni!És nemhiném hogy a sperma ízétől undorodik mertmég sosem volt sperma a szájában,elmondása szerint egyszer kapta be a volt barátjának akkoris bevolt kcisit piálva!És akkoris gusztustalan volt neki,pedig az alkohoz oldja a gátlásokat!
Elmondása szerint azért nem szeret a hanyatfekvésen kívül mást mert amikor a szüzességégt vesztette el akkor neki kelett csinálni midnent!De nemhiszem hogy ezen még nemtudta volna túl tenni magát!
ma 19:05
Akkor viszont nem tudom. Ha mindig sötétben csináljátok, akkor lehet hogy tényleg azzal van gond, hogy szégyelli a testét. Vagy csak simán önző. De én inkább valami lelki problémára gondolok. Egyáltalán élvezi a szexet?
Ha ennyire visszautasít mindent, az szerintem nem egy normális reakció.
Nemhiszem hogy szégyenlé a testét mert mindig egózik hogy milyen jó segge meg melle van!
5 alkalomból 2 3 alkalommal megy el!
Igen valóban nem egy normális reakció!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!