Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetek terhes attól, mert lenyelem a spermát? (csak biztassatok hogy nem)

Figyelt kérdés

Nem azért kérdezem, mert nem tudom, vagy hogy szitkozódjatok, hogy ''hogy lehet ilyen idiota kérdést feltenni'', hanem csak azért, hogy megnyugtassatok, hogy nem lehetek terhes attol, ha lenyelem a spermát. Tudom hogy nem, de szeretném hallani hogy NEM lehetek terhes.

(ha válaszolsz, kérlek ne legyél velem lenézö és rendes välasz irj: ) )

2011. júl. 17. 14:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
14:58, 15:00 :DDDDDDDDDDDD am szerintem ha ennyire nem vagy vele tisztában, ne csináld... előbb fel kéne hozzá nőni O.o bocs, ez az én véleményem
2011. júl. 17. 15:19
 22/31 anonim ***** válasza:
95%
Biztos ami biztos, inkább nyeljél sza.rt!
2011. júl. 17. 15:51
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Igazán nem akarlak elkeseríteni, de egy esetleges terheség igancsak valószínű. Már a 18-19. században voltak feljegyzések bizonyos "rejtélyes módon megfogant" csecsemők születéséről. A pár pont a várandósságot igyekezett volna elkerülni, de beleestek abba az elenyésző százalékba, ahol az életképes spermiumok eljutnak a méhig és ott megfogannak.

Továbbá napjainkban laboratóriumi kísérletek is mutatják ennek a jelenségnek a meglétét. Nem verik nagy dobra - hisz nem akarnak tömeghisztériát kelteni, de terhesség ezen az úton is kialakulhat. Kicsi rá az esély természetesen, mindazonáltal közel sem valószíerűtlen.

2011. júl. 17. 16:13
 24/31 anonim ***** válasza:
38%
16:13! Forrás? :D
2011. júl. 17. 17:55
 25/31 anonim válasza:
38%
Miért szerinted jézus honnan került mária méhébe, ha nem a sunáján keresztül?... szopacs.
2011. júl. 17. 18:32
 26/31 anonim válasza:
70%
NE halgass erre a sok balf@szra , nem lehetsz ;)
2011. júl. 17. 22:08
 27/31 anonim válasza:
100%
Van igazság az előttem szólók között. Lehetsz terhes, de csak akkor ha a pasinak vándor spermája van. ez azt jelenti hogy ha az akkor az el tud vándorolni a gyomrodból a méhedhez. Kérdezd meg a barátodat, neki tudnia kell, hogy vándor spermája van e vagy nem. Kis korban ezt elmondják vérvételkor.
2011. júl. 18. 17:08
 28/31 anonim ***** válasza:
mi az istenért teszel fel olyan kérdést amire tudod a választ???
2011. júl. 22. 01:36
 29/31 anonim válasza:
ott a pont :D
2011. júl. 26. 01:32
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
TERHES VAGY!!!! Geráppáááááááááááááááá!!!
2011. júl. 26. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!