Van meg remeny? Kerlek biztassatok!
Marcius 4-en volt az utolso mesim elso napja. Aprilis 8-an negativat teszteltem, igy vartam egy hetet. Vettem masfajta tesztet. Avval apr 12-en pozit teszteltem igaz masodik csik nagyon halvany, apr 14-en ismeteltem, erosebb masodik csik de meg halvany. Apr 15-en clearblue digital teszttel pregnant 1-2wks jott ki.
Majus 2-an mentem dokihoz aki azt mondta magzat nagyon kicsi es a szules kiirt datumat 2 hettel kesobbre modositotta. Ma majus 16-an mentem vissza ujra. A baba nagysaga nott, de nincs szivhang meg, es azt mondta, h most mar azert kellene lennie, mert kb 5-6 hettol mar van szivhang. a szgep kb 6 hetes 4 napos terhessegnek allitotta be a meretet. O rogton kuretre akart kuldeni, de en mondtam varjunk meg egy hetet hatha beindul a szivhang. Szerintetek van esely???
Tavaly marciusban volt egy spontan vetelesem, teljesen magatol, pozitivat teszteltem reggel, epp azon gondokkodtam hogyan mondom meg a ferjemnek du h babat varunk, mikor este begorcsoltem es megjott a menzim, tehat a golyahirbol nem lett semmi. Azota sosem volt pontos a ciklusom. Elotte 32 naposak voltak, de a veteles utan inkabb 40 naposra modosultak es sokszor kesett 2-3 hetet.
Ti mit gondoltok? most el kellene egy kis biztatas!!!!
Jesszus! Küretre akart úgy küldeni, hogy még nőtt is a baba? Én elmennék egy másik, lelkiismeretesebb orvoshoz.
14 hónapos a kicsikém, és anno én is meg voltam ijedve, bár nem mondta az orvosom, hogy gond lenne, csak később világosított fel. A menstruációmtól számítva
7+3 hetesen voltam az első uh-on. Egy hét múlva visszarendelt. Én azt hittem ez az eljárás. Na mint utólag kiderült, nem. Csakhogy akkor nem látott még pulzáló szivecskét, és ezért lettem visszarendelve. Pedig valószínű elszámolva se voltam, mert 2 nappal a kiírt előtt szültem egy egészséges, gyönyörű 55 centis 3600 grammos babát. Szóval értem én, hogy ilyen pici korban még egyformán fejlődnek, na de nekem akkor se látott még pulzálást 7+3 naposan a dokim.
Sokszor olvasom itt, hogy elavult gépekkel dolgoznak a dokik, és azért is lehet, hogy sokszor csak később látják a pulzálást. Nem gondolom, hogy baj lenne, azt meg főleg nem, hogy indokolt lenne a küret.
Én már csak az előző spontán vetélés végett is felkeresnék egy jobb orvost, szakszerűbb géppel felszerelve, aki esetlegesen gyógyszert is adna. Te is megnyugodnál, nem lesz semmi baj, ne gondolkozz negatív dolgokon, de ne hagyd magad kétségek között.
Első vagyok! Beütöttem a menszid utolsó napját egy szüléskalkulátorba 40 napos ciklushosszal. A szerint most 10 hetes vagy. Hát mindenféle módosításokkal együtt is érdekes a dokid számítása, mégha jóval később is foganhatott a babád. Vagy már csak én kavarodtam bele a dologba?
Most mégjobban fenntartom egy magánorvos felkeresését! El kell menned, hogy biztosat tudj és megnyugodj.
Ez a doki magandoki. Nala szultem a kislanyomat. Akkor meg voltam vele elegedve. Most ketelkedem benne.
Szerdan megyek egy masik dokihoz, akihez a sogornom jar. O is magandoki. Kivancsi vagyok mit mond. Az orvosom jovo het keddre visszarendelt, de teljesen ugy allitotta be h elhalt terhesseg, es gondolkozzak a mutet idopotnjan. Mehszaj nyitottsag meg ilyeneket nem nezett. A baba ket hettel elotti onmagahoz kepest rengeteget nott, de azt mondta h igy is h ket hettel kesobbre tette a szules idopontjat kicsinek talalta, mert a meret 6 hetes 4 naposnak felel meg. Eredeti szules idopontja dec 11-re volt kiirva, ezt modositotta dec 23-ra.
Itt teljesen a ciklusra es az utolso menzesz elso napjara hagyatkoznak. Hiaba mondod h nem feltetlenul van igy. Sajnos nem Mo-n lakom. Es itt elfogadott teljes nyugodtsaggal h a terhessegek 25%-a elhal. Semmit nem csinalnak csak hozza teszik termeszet rendje. Kezd elegem lenni az itteni rendszerbol. Eddig ezert halasztottuk Mo-ra utazast h mit mond a doki. de most azert mennek haza egy ertelmes magyar dokival is megnezetni. Akarmennyire is jobb itt az elet, az itteni orvosok a magyar orvosok segget sem szagoljak, de tenyleg...
A sogornom is hasonloan jart neki policisztaja van, es mikor pozitivat tesztelt, mondtak neki h el fog menni mert tul kicsi a szamitasokhoz kepest, aztan lett szivhang, meg o kapott otthonrol magzatmegtarto kupot azt szedte, es ma mar 35ik hetben jar.
Tudtok jo magandokit ajanlani otthon, Bp-en ha lehet???
Nem tudom vhogy a belsom azt mondja h lesz ebbol szivhang... Remenykedek. es ketsegbe vagyok most esve.
Koszi szepen azert a valaszokat.
Valóban kéne már lennie szívhangnak. DE: ha ilyen nagyon össze-vissza a mensid, akkor simán lehet, hogy neked nem 2 hétnél volt peteérésed, hanem 4 vagy 5 hétnél.
Szerintem is keress másik dokit is, biztos ami biztos!
És majd írd meg mi lett, szorítunk!
szerdan megyek egy masik dokihoz. Szoritsatok!!!!!
Koszi!
AZ, hogy miként módosítják a magzat szívhangját, hidd el, semmit sem jelent...
15 hetes terhesen tudtam meg, hogy babát várok. Kiírtak november 15-re.
Az ultrahangos doki szerint akkor 13 hetes terhes voltam, módosították november 6-ra.
A jelenlegi állás szerint most vagyok 15+4 hetes, és a szülés várható időpontja: október 30, október 31, vagy november 1. Ezt még nem igazán tudta eldönteni a dokim...
Most egyetlen dolgot kell tenned: minden szabad percedben ülj le, tedd a hasadra a kezed, és beszélj a babádhoz. Kérd meg, hogy küzdjön, mondd el neki, hogy mennyire várod őt, oszd meg vele az ezzel kapcsolatos gondolataidat.
Hidd el, tényleg igaz, hogy fejben dől el minden!
Szurkolok neked! Mindenképp írd majd meg, hogy mi a helyzet!
Nagyon drukkolok, és semmiképp se add fel, egyik barátnőmnek csak a 8. terhességi héten találtak szívhangot...
Mekkora most a baba, és mit mértek két hete? Azért kérdezem, mert abból kiderül, hogy megfelelően fejlődött-e a baba. Ha igen, akkor szerintem az nagyon bíztató... Nekem egyik terhességemnél sem a menzesz szerint írtak ki, hanem a 12. heti uh alapján, mert nagy volt az eltérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!