Mit tegyek, hogy ne vetéljek el? Van remény?
6 hetesen elkezdtem vérezni aztán görcsölni is! Orvos megvizsgált, megnézett UH-on és még helyén van a petezsák. Írt fel duphastont, de azt mondta ne várjak csodát. :(
Másfél éve próbálkoztunk! Nem veszthetem el! Mit tegyek? Nagyon vérzek, de nem darabos.
Szia!
Nekem is így volt ennyi idősen, a doki 10 napig mondta, hogy szedjem az utrogestant. Már 10 hetes vagyok és a vérzés elmúlt. pihenj sokat!
Magne B6-ot szedsz? Az orvos azt mondta nekem hogy 1et reggel kell es 1 et este mivel az tapasztja meg a magzatot és segit hogy ne vetélj el! Ezenkivûl Utrogestan hûvelykupot kellett szednem (naponta 5-ôt). Most màr jol vagyok de az elején én is véreztem.
19hkm
(Imàdkozz)
Próbálj megnyugodni tudom hogy ez ilyenkor szinte lehetetlen de meg kell nyugodnod mert a stressz is árt. Feküdj pihenj és szedd a gyógyszert. Sajnos ennél többet nem tudsz tenni.
Remélem minden rendben lesz.
Sziasztok! Köszi a válaszokat! Szedek magneb6-ot, calcium pezsgőtablettát és a duphasont. Most elküldtem a férjem palástfűteáért, mert azt olvastam, hogy az is segít. És folyamatosan imádkozunk a férjemmel!
Úgy 2 órája már nem görcsölök, és a vérzés is minimális. Remélem, minden rendben lesz.
Kedves 9:30-as Kismama, te mennyire erősen véreztél? Milyen színű és állagú volt, ha szabad megkérdeznem?
Folsavat is szedjél, az is gátolja a vetélést és a baba rendellenességeinek kialakulását. Aztán semmi idegeskedés, csak pozitív gondolatok, képzeld el sokszor ahogy ölelgeted, babusgatod a picit. A pozitív gondolatok is sokat segítenek. Meg már nagyon korán a picire is hatással vannak. Én nagyon stresszes és idegbeteg voltam első terhességem idején, el is vetéltem. Kitartást, erőt kívánok és egészséges babŕt.
16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!