Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhesen alacsony...

5 hetes terhesen alacsony szívverés a babánál, van még remény?

Figyelt kérdés

88

az orvos nem mond semmit, csak hogy majd 2 hét múlva kiderül, addig "ne is menjek kiskönyvért".:(((((

volt valakinek ilyen?

őszintén, légyszi!

2010. aug. 23. 12:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
persze, hogy alacsony. először lassan kezd el dobogni és a 10. héten éri el a 180/perc csúcsot. 88-as korának megfelelő. vagy az orvos nem ezt mondta?
2010. aug. 23. 12:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok: engem a 12. heti után küldenek majd kiskönyvvért. ilyen külsőségek miatt ne aggódj.
2010. aug. 23. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Először is ezt az orvost mellőzném...én biztos kiakadtam volna ha ilyet mondana a dokim.

A lényeg: nyugodj meg! Nekem 5 hetesen csináltak először uh-t,mert elkezdtem vérezni, és nekem akkor azt mondta a dokim hogy csak sejthető a szívpulzáció. Egy hét múlva megismételték az uh-t (addig kórházban voltam) és akkor már minden rendben volt. A 13.hétig feküdnöm kellett. Betartottam mindent amit a doki és a védőnőm mondott és most 31 hetes vagyok!

Nagyon szurkolok neked!

2010. aug. 23. 12:41
 4/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

nem azt mondta, hogy a korának megfelelő, hanem, hogy "meglehetősen alacsony" és még "ne beszéljünk erről, majd két hét múlva meglátjuk".

én is abban reménykedek, hogy azért lassú még, mert nagyon pici:(((( van, akinek még 6 hetesen sem látható a szívhang.

köszi még egyszer

ha valakinek van még van tapasztalata, írjon.

2010. aug. 23. 12:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

1. variáció: az orvos szakmai tudása megkérdőjelezhető

2. ő is úgy gondolta, hogy korának megfelelő. csak az a szokás, hogy kb. 8 hetesen állapítják meg a terhesség tényét és ezért is hívott vissza. nem azért mert baj van, hanem mert egyszerűen csak korán jöttél. engem is visszahívott az orvosom 2 héttel későbbre, pedig nekem is volt szívhang 5+5 hetesen. szintén lassú volt, de a következő vizsgálaton már zakatolt :) ez normális

2010. aug. 23. 13:09
 6/11 anonim ***** válasza:

Azért nem semmi ez a doki... gondolom jól bepánikoltatott, ok nélkül.

Ismert peteéréssel, 5 hét 1 naposan nálam sem látszott más, csak petezsák, hiper-szuper uh géppel.

6 hét 1 naposan pedig már volt pulzálás, és ezt egy elég régi készüléken nézték.

Ekkor kaptam kiskönyvet is.

Szerintem egyáltalán nincs min aggódnod, biztos nincs baj. Viszont a helyedben tuti nem várnék két hetet, hanem legkésőbb most hét végén mennék újra, hogy megnyugodjak.

Az embrió szíve hivatalosan minden esetben a 25-27 napon kezd el lüktetni (fogantatástól számolva). Ha valakinek ekkor még nincs, akkor annyit jelent, hogy később volt a tüszőrepedés, fogantatás.

2010. aug. 23. 16:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: petezsák és embrió méretet nem mondtak? És hogy pontosan hány hét hány napos vagy? Egy nap is rengeteget számít.
2010. aug. 23. 16:19
 8/11 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek.

a CRL: 2.9 mm ez úgy tudom, jó méret.

örültem én is a szívhagnak, mert nem is gondoltam, hogy már lesz. csak a "lassúsága" a baj.

de már kezdek megnyugodni a válaszokat olvasva.

2010. aug. 23. 18:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, beindul az a kis ketyegő. :)

A kiskönyvért nekem is csak a 12. heti genetika után kell elmennem, úgyis ő ad bele minden igazolást.

2010. aug. 23. 18:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Az én babáimnak nemhogy lassú volt a szívverése, de nem is látszott, amikor ennyi idősek voltak és ekkora méretűek!
2010. aug. 23. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!