Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van meg remeny? Kerlek biztass...

Van meg remeny? Kerlek biztassatok!

Figyelt kérdés

Marcius 4-en volt az utolso mesim elso napja. Aprilis 8-an negativat teszteltem, igy vartam egy hetet. Vettem masfajta tesztet. Avval apr 12-en pozit teszteltem igaz masodik csik nagyon halvany, apr 14-en ismeteltem, erosebb masodik csik de meg halvany. Apr 15-en clearblue digital teszttel pregnant 1-2wks jott ki.

Majus 2-an mentem dokihoz aki azt mondta magzat nagyon kicsi es a szules kiirt datumat 2 hettel kesobbre modositotta. Ma majus 16-an mentem vissza ujra. A baba nagysaga nott, de nincs szivhang meg, es azt mondta, h most mar azert kellene lennie, mert kb 5-6 hettol mar van szivhang. a szgep kb 6 hetes 4 napos terhessegnek allitotta be a meretet. O rogton kuretre akart kuldeni, de en mondtam varjunk meg egy hetet hatha beindul a szivhang. Szerintetek van esely???

Tavaly marciusban volt egy spontan vetelesem, teljesen magatol, pozitivat teszteltem reggel, epp azon gondokkodtam hogyan mondom meg a ferjemnek du h babat varunk, mikor este begorcsoltem es megjott a menzim, tehat a golyahirbol nem lett semmi. Azota sosem volt pontos a ciklusom. Elotte 32 naposak voltak, de a veteles utan inkabb 40 naposra modosultak es sokszor kesett 2-3 hetet.

Ti mit gondoltok? most el kellene egy kis biztatas!!!!

2011. máj. 16. 07:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az ima és a hit segit! Csak légy pozitív. Szorítok!
2011. máj. 16. 09:45
 12/20 A kérdező kommentje:

koszi mindenkinek a drukkot most nagyon elkell.

Nem mondta a centis meretet, csak h kb mennyi hetesnek felel meg a merete. A gond h itt semmit sem mondanak meg akkro sem nagyon ha rakerdezek. Pedig nem vagyok hulye. Marpedig teljes tudas hianyaban nem fogok kuret melletti dontest hozni mindaddig mig van remeny.

ket hettel ezelotti UH-n nagyon picike volt csak hulyei UH-val lehetett latni es akkor meg csak inkabba petezsakot meg egy kis pontot. Most mar joval nagyobb volt a baba, legalabb 7szerese amit nezett ket hete. Meg korbe is vonalazta es mutatta. Csak allandoan azt mondta h az utolso menzimhez kepest most 10 hetesnek kene lennem, es h visszabb tette a kiirt idopontot vagyis eloretolta ket hettel es most kene 8ik hetben lennem de a merete csak 6 hetes es 4 naposnak szamolja a gep. Hiaba mondtam h a vetelesem ota nekem nem normalisak a cikulsaim, tehat az utolso menzire nem lehet alapozni, de o csak hajtotta a magaet. en meg mondtam h meg varnek egy hetet, kulonben mar szerdan a mutobe kuldott volna.

Es kertem egy masik dokihoz idopontot. ha az a masik is hulyeseget fog beszelni elmegyek egy harmadikhoz. Nem fogom feladni mig van egy icinyke kis remeny.

2011. máj. 16. 10:05
 13/20 sumergo ***** válasza:
Nagyon jól tetted, hogy nem hallgattál rá! Hogy dolgozhatnak ilyen hozzáállással orvosok a mai világban, pláne, hogy ilyenek a ciklusaid. Szerintem simán lehet egy későbbi peteérésből ez a baba, ha ennyit nőtt, mint ahogy leírtad. Az elhalt terhesség nem fejlődik ennyit 2 hét alatt. Minden rendben, nyugi, és szeretgesd sokat a pocidat! :-)
2011. máj. 16. 11:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Remény mindig van az utolsó pillanatig és hinni is kell benne. Nagyon szorítok neked hogy minden rendben legyen.
2011. máj. 16. 13:38
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szoritok neked,és irj majd,hogy mi volt.
2011. máj. 16. 15:00
 16/20 A kérdező kommentje:

Koszonom a sok sok biztato hozzaszolast. Megneztem a naptaromat, es elkepzelheto h meg csak hat es fel hetes a pici, mivel pontosan tudom h mikor voltunk egyutt. Mivel van egy kislanyom aki nagyon sok idot levesz igy nagyon ritkan vagyunk egyutt es azokra a ritka datumokra pontosan emlekszem. Nem beszelve h eskuvon is voltunk, es igy meg konnyebb emlekeznem.

Nem is tudom h h lehet ilyen hozzaallassal orvosnak lenni. Itt nem csinalnak nagy gondot mert elkonyvelik h a terhessegek 25%-a veteles es ha beleesel akkor sajnos ez van el kell fogadni. az emberek meg itt olyan butak h el is fogadjak. Pl sogornom szedett metamorfint meg vmi kupot mert policisztas, h nehogy elmenjen a baba, amit Mo-n iratott fel, es itt kifejezetten elleneztek, mert azt mondtak ha el akar menni a baba akkor ugyis elfog menni, es evvel a kuppal csak keslelteti a vetelest. Mondani sem kell h egeszseges babot hord a szive alatt, es barmikor szulhet most mar. O tett az itteni nagynak hitt szakemberek velemenyere es nagyon jol tette. Ugyhogy ameddig van remeny nem adom fel, es addig megyek orvosrol orvosra mig nem kapok normalis es etkezlab valaszt. De azt hiszem ezt a dokimat hanyagolni fogom. Nem vagyok vele megelegedve.

2011. máj. 16. 23:36
 17/20 A kérdező kommentje:
Ma voltam a masik dokinal. Sajnos o megerositette azt amit az elso doki mondott, h valoszinuleg elhalt. Csak finomabb formaban. Jovo heten megyek vissza ellenorzesre, h beindul e magatol a veteles folyamata, vagy muvi megszakitas szukseges. Most elkenodtem, de biztos lesz majd meg maskepp is. Koszi azert mindannyiotoknak a biztatast es a remenytartast.
2011. máj. 18. 06:05
 18/20 anonim ***** válasza:

Jaj de nagyon sajnálom! Pedig tényleg azt hittem, hogy nincs baj :-( Nem is tudok Neked mást írni.............sajnálom nagyon!

1. voltam

2011. máj. 18. 06:58
 19/20 anonim ***** válasza:

Sajnálom nagyon!

Próbálj meg arra gondolni, hogy biztos oka van, ha így alakul, talán beteg lett volna, vagy egyszerűen csak a következővel minden rendben lesz, és lesz tökéletes bébid! :)

Bár tudom, hogy ilyenkor legkevésbé pozitív dolgok tudnak az ember eszébe jutni...

2011. máj. 18. 07:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom hogy így alakult. Ilyenkor jobb abban bízni hogy minden okkal történik. Nekem is az adott erőt annó túl élni egy vetélést hogy sose hittem a véletlenekbe. Nagyon nehéz és fájdalmas de valószínűleg nem lett volna egézséges a kicsi. Ő úgy döntött menni akar akkor ezt a döntését tiszteletben kell tartani hiába fájdalmas.
2011. máj. 18. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!