Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek terhes attól, mert lenyelem a spermát? (csak biztassatok hogy nem)
Nem azért kérdezem, mert nem tudom, vagy hogy szitkozódjatok, hogy ''hogy lehet ilyen idiota kérdést feltenni'', hanem csak azért, hogy megnyugtassatok, hogy nem lehetek terhes attol, ha lenyelem a spermát. Tudom hogy nem, de szeretném hallani hogy NEM lehetek terhes.
(ha válaszolsz, kérlek ne legyél velem lenézö és rendes välasz irj: ) )
15:00
szerintem azért nem lehet ugy terhes, mert ha a sperma amit lenyelek, ha odamenne, a kaja is odamenne, nem a gyomromba.a gyomromban meg van gyomorsav.megemésztödik és volt g.ci nincs g.ci.már bocsánat: )
és lehetöleg normális válaszokat irjatok, nem létezik h csak bunkok járnak fel erre az oldalra: ((, egy ideig vicces, de amikor már a 20. viccelödik, az már nekem is fáraszto.
lány vagyok természetesen.szerintem egy fiu nem lehet terhes...
de ha meg bekerúl a véráramba, hogyan érne az el a méhembe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!