Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetek terhes attól, mert lenyelem a spermát? (csak biztassatok hogy nem)

Figyelt kérdés

Nem azért kérdezem, mert nem tudom, vagy hogy szitkozódjatok, hogy ''hogy lehet ilyen idiota kérdést feltenni'', hanem csak azért, hogy megnyugtassatok, hogy nem lehetek terhes attol, ha lenyelem a spermát. Tudom hogy nem, de szeretném hallani hogy NEM lehetek terhes.

(ha válaszolsz, kérlek ne legyél velem lenézö és rendes välasz irj: ) )

2011. júl. 17. 14:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
59%
pedig lehetsz terhes. Szerinted ha terhes vagy alul kell etetni a magzatot? Naugye. Szóval a spermiumok igenis eljuthatnak odáig, hogy megtermékenyülj, az esélye minimális, de van. Ha te is ebbe a körbe tartozol lehetsz terhes. Am ez kideríthető. Go nőgyógyászhoz egy vizsgálatra. Máskor vigyázz. Ha nem vagy szuperérzékeny nyelheted. Addig ne tedd.
2011. júl. 17. 15:00
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha olyan mélyre tudsz nyelni, hogy terhes leszel, az orvostudomány a csodádra fog járni :D
2011. júl. 17. 15:01
 13/31 anonim ***** válasza:
91%
szerintem is 13 éves fiú:D
2011. júl. 17. 15:02
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet terhes. Most menj vissza homokozni.
2011. júl. 17. 15:03
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
istenem, na látjátok itt tart a társadalom színvonala, már megint !!
2011. júl. 17. 15:09
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
nem baj,én már sírok a röhögéstől:D
2011. júl. 17. 15:09
 17/31 A kérdező kommentje:

15:00

szerintem azért nem lehet ugy terhes, mert ha a sperma amit lenyelek, ha odamenne, a kaja is odamenne, nem a gyomromba.a gyomromban meg van gyomorsav.megemésztödik és volt g.ci nincs g.ci.már bocsánat: )

és lehetöleg normális válaszokat irjatok, nem létezik h csak bunkok járnak fel erre az oldalra: ((, egy ideig vicces, de amikor már a 20. viccelödik, az már nekem is fáraszto.

lány vagyok természetesen.szerintem egy fiu nem lehet terhes...

de ha meg bekerúl a véráramba, hogyan érne az el a méhembe?

2011. júl. 17. 15:11
 18/31 anonim ***** válasza:
68%
bekerül a véráramba,van esély a terhességre kb. 25% én is így lettem terhes,szerencsére elvetettem 17/l
2011. júl. 17. 15:13
 19/31 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem pedig a te válaszod erőltetett,és ami a legrosszabb,hogy szerinted még vicces is:S...
2011. júl. 17. 15:15
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
ennyire ostoba nem lehetsz drága :))
2011. júl. 17. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!