Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rajtam már semmi nem segíthet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtam már semmi nem segíthet?

Figyelt kérdés

Hali mindenkinek,

Azért írtam, mert önkielégítésnél nagyon hamar eldurranok [ezt viszont nagy részben köszönhetem magamnak, mert mindig így csináltam & mindig az élvezetet akarom..]

Mivel rendszeresen olvasom ezt az oldalt, így a mostanában feltett kérdések miatt megpróbáltam "késleltetni" az orgazmust, de nem megy.[AZT olvastam, hogy ha így folytatom tovább, akk nemi életben bajok lehetnek..]

Viszont nem megy a késleltetés. Felmegyek 98%ra.. abbahagyom, és elélvezek vlhogy..

Menthetetlen vagyok? az ágyban is ugyanilyen szr leszek?:\

Egyébként 3perc kell ahhoz h elélvezzek, de akkor tényleg intenzíven csinálom..

nem akarok gyorslövő lenni, szeretném élvezni & kielégíteni leendőbeli páromat is..

UI.: Egyébként elélvezés után én azonnal képes vagyok a következő orgazmusra, nem kell hozzá szünet. [zsinórban képes lehetek a 4re is !]

Segítsetek, ha tudtok.. köszi.. tényleg nem szeretnék gyorsan elsülni az ágyba [bár még szűz vagyok..]..

2011. júl. 10. 00:53
 1/10 A kérdező kommentje:

hajlandó vagyok bármire ha azt mondjátok nagyon nagy problémát csináltam ezzel a "gyors öröm szerzéssel" ...

15f..

2011. júl. 10. 00:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Max a karodnak
2011. júl. 10. 00:59
 3/10 A kérdező kommentje:

Ez most poén volt, vagy komolyan úgy gondolod, hogy ezzel a "gyors örömszerzéssel" nem okoztam semmiféle gondot a leendő nemi életembe ?

Tehát nem fogok "hamar" elsülni ?

2011. júl. 10. 01:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Vagy ez minden embernél más és más... s ez majd csak "élesben" fog kiderülni.. ?
2011. júl. 10. 01:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha lánnyal leszel akkor úgyis lesz előjáték (erősen ajánlott!!) így tovább leszel izgalmi állapotban ,akár úgy is hogy hozzá sem ér senki a szerszámodhoz!Ez sokat segít azon hogy ne légy "gyors"!Ha meg képes vagy egymás után többször is,még ha kisebb szünetekkel is akkor meg a következő úgyis hosszabb lesz és így tovább!
2011. júl. 10. 01:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Na amúgy meg szerintem nem lesz "baj" és igen,ez mindenkinél változó,sőt aktusonként is!Nekem is előfordult már hogy 2 perc alatt elmentem ,aztán jött a többi,de volt hogy 4,5 óráig bírtam!:)
2011. júl. 10. 01:04
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, hogy írtál.:)

Mostantól menjek biztosra, és minimum 12percig próbáljam ingerelni magam..?

vagy a saját kezemtől másféle ingerek fognak érni így lehetetlen befolyásolni az "időmet" saját kezűleg.. ???[ha bnővel vagyok..]

egyébként miért veszed biztosra, hogy nem lesz "baj" ?:)

2011. júl. 10. 01:08
 8/10 anonim ***** válasza:
elég nagy szégyen, hogy 15 évesen ilyen problémákkal írsz
2011. júl. 10. 01:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyrészt a csípőddel nem tudsz olyan gyors mozdulatokat produkálni mint a kezeddel!Másrészt tapasztalat!

Próbáld meg hogy csak felizgatod magad és nem nyúlsz "hozzá" csak úgy 10 perc múlva,de közben nézz olyat ami izgat,pl videót.

2011. júl. 10. 01:26
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, nagyon-nagyon megkönnyebbültem!

Akk nem csináltam semmi problémát.. de mostantól nem fogom rövidre a dolgot, van idő..

majd élesbe kiderül, de gondolom szűzként senki nem bírta órákig..

2011. júl. 10. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!