Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam már semmi nem segíthet?
Hali mindenkinek,
Azért írtam, mert önkielégítésnél nagyon hamar eldurranok [ezt viszont nagy részben köszönhetem magamnak, mert mindig így csináltam & mindig az élvezetet akarom..]
Mivel rendszeresen olvasom ezt az oldalt, így a mostanában feltett kérdések miatt megpróbáltam "késleltetni" az orgazmust, de nem megy.[AZT olvastam, hogy ha így folytatom tovább, akk nemi életben bajok lehetnek..]
Viszont nem megy a késleltetés. Felmegyek 98%ra.. abbahagyom, és elélvezek vlhogy..
Menthetetlen vagyok? az ágyban is ugyanilyen szr leszek?:\
Egyébként 3perc kell ahhoz h elélvezzek, de akkor tényleg intenzíven csinálom..
nem akarok gyorslövő lenni, szeretném élvezni & kielégíteni leendőbeli páromat is..
UI.: Egyébként elélvezés után én azonnal képes vagyok a következő orgazmusra, nem kell hozzá szünet. [zsinórban képes lehetek a 4re is !]
Segítsetek, ha tudtok.. köszi.. tényleg nem szeretnék gyorsan elsülni az ágyba [bár még szűz vagyok..]..
hajlandó vagyok bármire ha azt mondjátok nagyon nagy problémát csináltam ezzel a "gyors öröm szerzéssel" ...
15f..
Ez most poén volt, vagy komolyan úgy gondolod, hogy ezzel a "gyors örömszerzéssel" nem okoztam semmiféle gondot a leendő nemi életembe ?
Tehát nem fogok "hamar" elsülni ?
Köszi szépen, hogy írtál.:)
Mostantól menjek biztosra, és minimum 12percig próbáljam ingerelni magam..?
vagy a saját kezemtől másféle ingerek fognak érni így lehetetlen befolyásolni az "időmet" saját kezűleg.. ???[ha bnővel vagyok..]
egyébként miért veszed biztosra, hogy nem lesz "baj" ?:)
Egyrészt a csípőddel nem tudsz olyan gyors mozdulatokat produkálni mint a kezeddel!Másrészt tapasztalat!
Próbáld meg hogy csak felizgatod magad és nem nyúlsz "hozzá" csak úgy 10 perc múlva,de közben nézz olyat ami izgat,pl videót.
Köszi szépen, nagyon-nagyon megkönnyebbültem!
Akk nem csináltam semmi problémát.. de mostantól nem fogom rövidre a dolgot, van idő..
majd élesbe kiderül, de gondolom szűzként senki nem bírta órákig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!