Napallergiám van? Egy hete kijöttek a mellkasomon és a vállaimon kis dudorok, pattanásszerűségek és viszket! Az Allegra vagy Claritin segíthet rajtam? Szedett már valaki ilyet?
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 13:12
1/5 anonim válasza:
Ha napallergiától van, akkor az akkor múli el, ha nem mész sokat napra. nekem nyár közepe fele szokott, addigra már a bőröm beadja az unalmast, és jönnek ezek a kis dudorok. De még gyógyszert sosem szedtem emiatt.
2/5 anonim válasza:
Szia4
sajnos ez borzasztóan rossz...nekem is van.3 éve jöttek, ki pedig előtte sosem égtem le és fél óra alatt lebarnultam.most meg hófehér és pöttyös vagyok
Ha kimész a napra mindenféleképpen kend be magad naptejjel.Tudom melegben ragad is meg kellemetlen, de muszáj.Amúgy nekem segít a szolárium.Tavasszal elkezdek járni, ilyen 2-3-4 percekre és mire kimelegszik az idő és nagyon napos lesz, a pöttyeim is csak akkor jönnek ki ha órákat vagyok kint.Akkor is csak a kézfejemen. :)
3/5 anonim válasza:
ja amugy Kalciumot igyál, attól hamarabb elmúlik.Előző voltam,
4/5 anonim válasza:
Menj bőrgyógyászhoz, majd tőle kapsz rá valamit. Magadtól ne vegyél be SEMMIT!!!!
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem napallergia, csak fényérzékenység. Ha valóban az első lenne, az egész testeden kijönnének a kiütések, nem csak azokon a helyeken, amit megsütött a nap. Nekem is mindig van, amikor először megyek ki a napra tavasszal, utána már "csak" leég. De naptejjel ki lehet védeni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!