Hát- és derékfájdalom esetén segíthet rajtam csontkovács? Ajánljatok Veszprémben vagy környékén csontkovácsot.
Nem valoszinu!
Az orvost kellene valasztanod, es kivizsgalast kerned, es amikor mar tudni fogod, hogy mi okozza ezt a fajdalmat, akkor majd ellehet donteni, hogy segithet-e.
A hat es derekfajasra nagyon jot tenne a torna, mint nyujto gyakorlatok.
Mindig is fájós volt a derekam, de sosem tudtak mit mondani rá. Voltam dokinál, azt mondták, hogy semmi baja a derekamnak, ezért tudott rábeszélni a család a sok ember által ajánlott nyíregyházi csontkovácsra. Elmentem, egy alkalom után is sokkal rosszabb lett, azóta ha megfájdul, nem 2 napig, hanem min. egy hétig fáj.
Csak ajánlani tudom - mazohistáknak...
Szia ! Én nem osztom a véleményem azokkal,akik elítélik a csontkovácsokat!
Azért,mert ha az "igazi" csontkovács volt aki téged kezelt,akkor nem szabadott volna a kezelés után fájnia! Ráadásul álltalában kúraszerűen kell ezt is alkalmazni!
Úgy ,mint a többi terápiás kezeléseket: gyógytorna ,gyógymasszázst..stb
Adok neked egy telefonszámot,ez Veszprém közelében van,nagyon ajánlom neked ezt a csontkovácsot! Ő igazi szakember! Csak nehéz hozzá bejutni! Sok idő kell hozzá!
Mielöbbi gyógyulást neked! TEL: 06/30/94-77-241
Először is mindig melegen tartani.Infra szauna,termál fürdő.
3.mozgás,talajtorna,derékizmok.
utána jöhet a csontkovács.
Jobb mint a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!