Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírja az ember beteljesítetlen szexuális vágyait kordában tartani és meddig működhet egy kapcsolat szex nélkül?
ahhoz képest hogy 29 éves "férfi" vagy, ovodásként viselkedsz...gondolkodsz... minek ide írkálsz, hogy "jaj istenem, nem volt már 6 hónapja szex, juj de sza.r ez nekem brühühű, nem akarom örökké csak a marok marcsit", ahelyett, hogy ezt a párodnak fejtenéd ki, és beszélnéd meg??
ráadásul leoltod az összes női hozzászólót, aki jól elvan szex nélkül is, akár hónapokig is... szánalmas.
amúgy meg, ha neked ez nem jó és a párod ezt tudja, mégsem tudtok düllőre jutni a szex kérdésben, minek vagy vele?
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:41
Hát az írásodból ítélve amilyen stílusban írsz te sem lehetsz különb,csak úgy röpködnek a b@lfaszok nő létedre!
Szerintem én nem használtam rád ilyen szavakat,úgy hogy ha azt vesszük te még nagyobb paraszt vagy!
Egyébként meg azt mondtad hogy lehet hogy a betegségtől,LEHET,nem mindegy hogy lehet vagy biztos attól van!
Konkrétan a te problémád nem nagyon érdekel,mert tudom hogy az én páromnak semmi baja nincsen,nem szed gyógyszert és nem beteg,makk egészséges!
A kérdés meg nem mellesleg nem rólad szól!
Nálad nagyobb bunkó nőt viszont nem láttam még aki így kikelve írogat ide.....a szex neked sem ártana,talán kicsit modorosabb lennél tőle!
Fogadd el ... szerencsétlen vagy.. szerintem nagyra tartod magadat... hiába oltogatsz másoakt csak magadat húzod fel. Ekkora nagyképű ember ne is várjon többet nem is csodálom hogy szegény lány nem akar tőled semmit.
Ja igen... és még pontozhatod lefele azokat akik megmondják neked az igazásot hajrá..tudom fáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!