Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meddig bírja az ember beteljes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírja az ember beteljesítetlen szexuális vágyait kordában tartani és meddig működhet egy kapcsolat szex nélkül?

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 09:32
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Én csak az egészségügyi indokot fogadnám el. Akkor tudja az ember miért van, kb meddig tart. De hogy semmi baja nincs és nem szexel 6 hónapja. Csodállak hogy eddig birtad. Én tutira otthagynám az ilyen nőt, pedig én is nő vagyok, de a szex az élet igen fontos része. Nálam legalább is. Ha a párodnak nem kell a szex, akkor keressen olyan fiút, aki szintén ne igényli. Te meg keress olyan lányt aki örömmel szexel akár naponta. Látod hogy az idegeid is tönkre mennek bele. Mivel indokolja a barátnőd hogy nem akar szexelni? Aki meg menyasszony, de elvan szex nélkül, az ne áltassa magát, hogy a leendő férje ezt tolerálni fogja egy életen keresztül. Ha azt írod hogy nem akarod boldogtalanná tenni, akkor legjobb ha most szakítasz vele, mert így igen keserű élete lesz. A szerelem az egy momentum egy kapcsolatban, de ezen kívül nagyon sok összetevője van, és egyike ezeknek a hasonló szexuális hozzáállás. Aztán jönnek a csajok, hogy megcsalt a pasim. Hát ne csodálkozzatok ezen ha apácásat játszotok. 37/nő
2011. júl. 8. 11:14
 32/41 anonim ***** válasza:
75%

ahhoz képest hogy 29 éves "férfi" vagy, ovodásként viselkedsz...gondolkodsz... minek ide írkálsz, hogy "jaj istenem, nem volt már 6 hónapja szex, juj de sza.r ez nekem brühühű, nem akarom örökké csak a marok marcsit", ahelyett, hogy ezt a párodnak fejtenéd ki, és beszélnéd meg??

ráadásul leoltod az összes női hozzászólót, aki jól elvan szex nélkül is, akár hónapokig is... szánalmas.

amúgy meg, ha neked ez nem jó és a párod ezt tudja, mégsem tudtok düllőre jutni a szex kérdésben, minek vagy vele?

2011. júl. 8. 11:29
 33/41 anonim ***** válasza:
Elküldtem én is az üzit!
2011. júl. 8. 12:05
 34/41 A kérdező kommentje:
Vissza írtam...
2011. júl. 8. 12:29
 35/41 anonim ***** válasza:
78%
10:07-es vagyok. hát kedves kérdező, ritka nagy bunkó vagy, nem is csodálom, hogy nem akar veled szexelni a párod. nézd már meg te szerencsétlen, hogy mit írtam. nem azt írtam, hogy nem zavar, hanem hogy engem is zavar, és próbálok neki segíteni máshogy, és hogy fiatal, nem szeretném, ha boldogtalan lenne. ekkora idiótát. és azt sem mondtam, hogy nem akarom, mivel én is kívánom őt, de sajnos fizikai gondok vannak, ez pedig egészségügyi gondokra vezethető vissza. mint írtam, lehet, hogy gyógyszer miatt, amit betegség miatt szedek sajnos. Jó nagy bal.fa.sz vagy. remélem, ezt más is elolvassa, és jól kiröhög. teljesen félreértelmezed, amit ír az ember, félremagyarázod, mert már nem látsz az elvonási tünetektől. elhiszem, hogy van igényed, de azért nem kell mindenkit leoltani, aki nem úgy működik, mint te, főleg, ha még ahhoz is hülye vagy, hogy értelmezz néhány mondatot.
2011. júl. 8. 12:41
 36/41 A kérdező kommentje:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:41

Hát az írásodból ítélve amilyen stílusban írsz te sem lehetsz különb,csak úgy röpködnek a b@lfaszok nő létedre!

Szerintem én nem használtam rád ilyen szavakat,úgy hogy ha azt vesszük te még nagyobb paraszt vagy!

Egyébként meg azt mondtad hogy lehet hogy a betegségtől,LEHET,nem mindegy hogy lehet vagy biztos attól van!

Konkrétan a te problémád nem nagyon érdekel,mert tudom hogy az én páromnak semmi baja nincsen,nem szed gyógyszert és nem beteg,makk egészséges!

A kérdés meg nem mellesleg nem rólad szól!

Nálad nagyobb bunkó nőt viszont nem láttam még aki így kikelve írogat ide.....a szex neked sem ártana,talán kicsit modorosabb lennél tőle!

2011. júl. 8. 12:52
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd el ... szerencsétlen vagy.. szerintem nagyra tartod magadat... hiába oltogatsz másoakt csak magadat húzod fel. Ekkora nagyképű ember ne is várjon többet nem is csodálom hogy szegény lány nem akar tőled semmit.

Ja igen... és még pontozhatod lefele azokat akik megmondják neked az igazásot hajrá..tudom fáj

2011. júl. 8. 22:33
 38/41 anonim ***** válasza:
hihetetlen, hogy mennyire gáz vagy....
2011. júl. 9. 00:30
 39/41 anonim ***** válasza:
Amúgy mióta vagytok együtt ?
2011. júl. 9. 17:00
 40/41 anonim ***** válasza:
10:07-es vagyok. azért írok ilyeneket, mert az ilyen értetlen elmeroggyant idióták, mint te, igen csak felhúznak. mindig is undorodtam az ilyen emberektől. és miért? mert meg sem próbálod megérteni az embereket, csak egyszerűen elkönyveled, hogy ha vmi nem úgy működik, ahogy neked jó, egyszerűen nem fogadod el. és amint látod, utánam többen is szánalmasnak tartanak, nem csak én. a lehet azért írtam papuskám, mert volt egy nőgyógyászati problémám, azóta van ez a gond, valószínűleg erre vezethető vissza. de gondolom neked csak az lebeg a szemed előtt, hogy nincs sex... te szegény, tényleg sajnállak. ha a párod egészséges, és nem akar veled sexelni, elgondolkodhatnál, hogy kiben is van a hiba...
2011. júl. 9. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!