Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírja az ember beteljesítetlen szexuális vágyait kordában tartani és meddig működhet egy kapcsolat szex nélkül?

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:49
Nem tudom miből gondolta én sem na mindegy.....
Szeret kötekedni biztos!
Meg írom de csak is privátban!
Pontosabban mi az ami érdekel velem kapcsolatban?

Én lány vagyok, de a volt barátommal évente ha 2-szer csináltuk.Én kívántam,de ő olyan volt h. nem volt rá igénye.A jelenlegi párommal is hasonló helyzet, hogy én kívánom többször,de sajnos ő legtöbbször csak reggel kívánja,de én akkor dolgozom.De azért a heti 1 még így is megvan.
Én annó megelégeltem 2-3 évig tűrtem az állandó visszautasítást és végül megcsaltam és szakítottam.A jelenlegivel még nem áll így a helyzet,de ha havi 1-re csökkenne akkor már nagyon kétségbe esnék.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:53
Alapjáraton kicsit távolságtartó,az elején ennyire nem volt ilyen.Szexel nem volt gond!Egyik napról a másikra lelökött magáról szó szerint,minden előzmény nélkül....
Beszélni próbáltam már vele,annyi a válasz hogy most nem megy neki...
A válasz megírásának időpontja: ma 10:57
Rendben mindjárt írok!

A válasz megírásának időpontja: ma 11:01
Én már semmit nem zárok ki....:)

Hát szerintem nem sokáig..
Akit szeretsz azt szinte mindig kívánod, de lehet én bennem van a baj, a másik meg az h a sex biológiai szükséglet.
De azt se értem ha két ember szereti egymást akkor miért nem fekszenek le egymással...
A válasz megírásának időpontja: ma 10:57
Elküldtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!