Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meddig bírja az ember beteljes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírja az ember beteljesítetlen szexuális vágyait kordában tartani és meddig működhet egy kapcsolat szex nélkül?

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 09:32
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
és ha esetleg önkielégítenéd magad ,akkor már kicsit más a helyzet
2011. júl. 8. 09:36
 2/41 anonim ***** válasza:
Ez szerintem sok mindentől függ.
2011. júl. 8. 09:41
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
sztem ember függő, van egy 2 hónapos fiunk a terhességem kb 31. hetétől(40 hét a terhesség ugye)nem volt nekem már jó a szex,utána 6 hétig nem lehet csak a kontroll után,gátmetszésem is volt szóval úgy összeszámolva 17 hétig nem szexeltünk a férjemmel,ok rendben kielégítettem a vágyait,aztán mostanában már megy csak nem lehet mindnennap mert még azért fáj a sebem,a férjem nem csalt meg pedig legalább 4 hónapig nem volt úgy szex,sok múlik mindkét félen,meg azon mekkora az étvágy, nekünk a férjemmel nagy de most kicsit koplalnunk kellett de kibírtuk,igaz nagyon szeretjük egymást
2011. júl. 8. 09:46
 4/41 anonim ***** válasza:
74%
Akármeddig. Ez csak akarat és önuralom kérdése. Ha nem akarja, akkor semeddig.
2011. júl. 8. 09:50
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
mintha én írtam volna ki a kérdést. Sajnos nálunk is ez a helyzet. én nő vagyok. sajnos annyira nincs igényem a sexre, hogy akár hónapokig el lennék nélküle, bár azért próbálok neki máshogy segíteni. de a páromat imádom, már a vőlegényem, imádok hozzábújni, megölelni, de ettől ő beindul, és akkor csak neki rossz. sajnos már ott tartunk, hogy hiába akarom én is, fizikailag nem állok rá készen... ez már lehet orvosi gond, vagy a gyógyszer miatt, nem tudom, de engem már nagyon zavar. ő nagyon szeret, de nem tudom, meddig bírja még így, fiatal még, nem szeretném, ha boldogtalan lenne emiatt.
2011. júl. 8. 10:07
 6/41 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 10:07

Hát ezt elhiszem hogy téged nem zavar!De azért gondolhatnál a párodra is már bocsi...

Itt én vagyok a férfi és azért tettem fel a kérdést mert a párom ugyan ezt csinálja mint te,kezet foghatnátok!

Persze téged nem zavar azt elhiszem...

A másik meg le van sz@rva és őrüljön meg nem??

2011. júl. 8. 10:24
 7/41 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet csak nálunk én vagyok a nő.Ez igy még gázabb,nem? Megadod a számod? :-)
2011. júl. 8. 10:27
 8/41 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 10:07

Hogy meddig bírja??Addig amíg nem talál egy olyan nőt aki ki elégíti rendesen!!!!

Szerinted én meddig fogok várni arra hogy végre lehessen köztünk szex??Évekig vagy mi??

Ok az ember szereti a másikat,ez mind szép és jó,de azért ha a másiknak vannak igényei akkor hiába szereti a másikat ha a vágyait nem tudja kielégíteni.

És igen én azt mondom hogy nekem számít egy kapcsolatban a szex,valakinek nem,nekem igen!

Önző nőszemély vagy te is....

Itt vagyok fiatalon más éli az életét,nekem meg marad a markom már ides tova több mint 6 hónapja!

Fiatal vagyok még ahhoz hogy a farkamat verjem és ne szexeljek és hogy sanyargassam magam!!

Te is keressél magadnak valami papot vagy valami tiszteletest akivel nem kell szexelni.Mik vagytok ti apácák vagy mi???

2011. júl. 8. 10:31
 9/41 A kérdező kommentje:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:27

Ha komolyan gondolod akkor simán!:)

Mennyi idős vagy??

2011. júl. 8. 10:32
 10/41 A kérdező kommentje:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:27

Amúgy igen az még gázabb!

2011. júl. 8. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!