Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírja az ember beteljesítetlen szexuális vágyait kordában tartani és meddig működhet egy kapcsolat szex nélkül?
A válasz megírásának időpontja: ma 10:07
Hát ezt elhiszem hogy téged nem zavar!De azért gondolhatnál a párodra is már bocsi...
Itt én vagyok a férfi és azért tettem fel a kérdést mert a párom ugyan ezt csinálja mint te,kezet foghatnátok!
Persze téged nem zavar azt elhiszem...
A másik meg le van sz@rva és őrüljön meg nem??
A válasz megírásának időpontja: ma 10:07
Hogy meddig bírja??Addig amíg nem talál egy olyan nőt aki ki elégíti rendesen!!!!
Szerinted én meddig fogok várni arra hogy végre lehessen köztünk szex??Évekig vagy mi??
Ok az ember szereti a másikat,ez mind szép és jó,de azért ha a másiknak vannak igényei akkor hiába szereti a másikat ha a vágyait nem tudja kielégíteni.
És igen én azt mondom hogy nekem számít egy kapcsolatban a szex,valakinek nem,nekem igen!
Önző nőszemély vagy te is....
Itt vagyok fiatalon más éli az életét,nekem meg marad a markom már ides tova több mint 6 hónapja!
Fiatal vagyok még ahhoz hogy a farkamat verjem és ne szexeljek és hogy sanyargassam magam!!
Te is keressél magadnak valami papot vagy valami tiszteletest akivel nem kell szexelni.Mik vagytok ti apácák vagy mi???
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:27
Ha komolyan gondolod akkor simán!:)
Mennyi idős vagy??
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:27
Amúgy igen az még gázabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!