Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meddig bírja az ember beteljes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírja az ember beteljesítetlen szexuális vágyait kordában tartani és meddig működhet egy kapcsolat szex nélkül?

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 09:32
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
25,és te? :-)
2011. júl. 8. 10:39
 12/41 A kérdező kommentje:
29:)
2011. júl. 8. 10:39
 13/41 A kérdező kommentje:
Írd meg privátban merre fele laksz!:)
2011. júl. 8. 10:42
 14/41 anonim ***** válasza:
Hmmmmm:-) És hat hónapja nem volt abszolut semmi???? Gyereketek születtet,vagy mi?Hogy nézel ki? (Azthiszem most ez a kis beszélgetés köztünk enyhénszólva ki fog itt akasztani pár embert:-))
2011. júl. 8. 10:42
 15/41 A kérdező kommentje:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:41

Mit csodálkozol azon hogy idegbeteg vagyok???

Én nem csodálom!Nem tudom férfi vagy e vagy nő,de kiváncs lennék hogy ki bírnád e 7 hónapig szex nélkül!

Idiota

Paraszt vagy!!És akkor mi van??

2011. júl. 8. 10:44
 16/41 A kérdező kommentje:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:42

Nem érdekel kit akaszt ki...

Semmi közük hozzá!Ha nem tetszik akkor nem írnak ide vagy nem olvassák!

Ha baba született volna akkor megérteném!De nincs baba!Semmi nincs,semmi baja,egészséges,nem szed gyógyszert semmi baja nincs az égvilágon!

Velem sincs semmi,adok magamra,nem vagyok kövér elhízott disznó,igényes vagyok,ugyan olyan vagyok mint amikor összejöttünk,szóval adok magamra!

2011. júl. 8. 10:48
 17/41 anonim ***** válasza:

Ha az ember szereti a másikat, akkor ha van rá indok, bármeddig. Nekem olyan gyógyszert kell szednem, amitől kihalnak a vágyaim, párom meg nem várja el az egyoldalú kielégítést, nem is jó neki, ha én nem vagyok ráhangolódva.

Az utóbbi időben így nem voltak nagy lepedőcsaták, de mégis mondogatja, hogy jó vagyok az ágyban - mert megvan neki a régi idők emléke, és lesz is még olyanból, ha ezen túl leszek. Fél vagy egy évig kell szednem ezt a sz.rt.

2011. júl. 8. 10:48
 18/41 anonim ***** válasza:
Nemtudom miből szürte le az utolsó válaszoló hogy idegebteg vagy,érdekes. Megirnád te először légyszi merre laksz? Meg egy rövid kis személyleirás is jöhet!
2011. júl. 8. 10:49
 19/41 anonim ***** válasza:

"Ha baba született volna akkor megérteném!De nincs baba!Semmi nincs,semmi baja,egészséges,nem szed gyógyszert semmi baja nincs az égvilágon!

Velem sincs semmi,adok magamra,nem vagyok kövér elhízott disznó,igényes vagyok,ugyan olyan vagyok mint amikor összejöttünk,szóval adok magamra!"

Viselkedésben is olyan vagy?

Egyébként ő mit mond, miért nincs szex? GOndolom, próbáltad már vele megbeszélni.

20/41 A kérdező kommentje:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:42

Ja igen!6 hónapja semmi!Semmi semmi semmi!:)

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!