Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet akkor, ha védekezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet akkor, ha védekezés nélküli aktus után nem jön sperma? Nem a barátnőmbe élveztem el, hanem maszturbácioval! Lehetséges, hogy aktus közben nem vedtem észre, hogy elélveztem?

Figyelt kérdés
,?!.,?
2011. júl. 7. 23:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha nem vetted észre, én téged most rohadtul megsajnáltalak :D
2011. júl. 7. 23:20
 2/7 Cicuskaaa123 ***** válasza:
100%
Üdvözöllek Apuka! A barátnőd sürgősen menjen el nőgyógyászhoz!
2011. júl. 7. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos én vagyok a hülye,de én ezt nem értem.
2011. júl. 7. 23:24
 4/7 anonim ***** válasza:
nem tudja, hogy mikor csurgatta ki a kis ostorosokat
2011. júl. 7. 23:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor, szexeltetek, te kihúztad és folytattátok maszturbálással és nem jött semmi? Érezted h elmentél v az egész alatt nem éreztél semmit se? Vagy egyáltalán nem éreztél még orgazmust és nem tudod elmentél e? Hacsak nem volt emlékezetkiesés az elmenéskor akkor ez elég kamu kérdés.
2011. júl. 8. 00:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Éreztem hogy elmentem, csak nem jött semmi!
2011. júl. 8. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:
az meg hogy lehet, hogy elmegy és nem jön semmi??? ez nekem is magas. hányadik menet volt aznap 20-adik? még akkor is valaminek jönnie kéne. (normális esetben)
2013. dec. 26. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!