Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet akkor, ha védekezés nélküli aktus után nem jön sperma? Nem a barátnőmbe élveztem el, hanem maszturbácioval! Lehetséges, hogy aktus közben nem vedtem észre, hogy elélveztem?
Figyelt kérdés
,?!.,?2011. júl. 7. 23:19
1/7 anonim válasza:
ha nem vetted észre, én téged most rohadtul megsajnáltalak :D
2/7 Cicuskaaa123 válasza:
Üdvözöllek Apuka! A barátnőd sürgősen menjen el nőgyógyászhoz!
3/7 anonim válasza:
Biztos én vagyok a hülye,de én ezt nem értem.
4/7 anonim válasza:
nem tudja, hogy mikor csurgatta ki a kis ostorosokat
5/7 anonim válasza:
Most akkor, szexeltetek, te kihúztad és folytattátok maszturbálással és nem jött semmi? Érezted h elmentél v az egész alatt nem éreztél semmit se? Vagy egyáltalán nem éreztél még orgazmust és nem tudod elmentél e? Hacsak nem volt emlékezetkiesés az elmenéskor akkor ez elég kamu kérdés.
6/7 A kérdező kommentje:
Éreztem hogy elmentem, csak nem jött semmi!
2011. júl. 8. 11:31
7/7 anonim válasza:
az meg hogy lehet, hogy elmegy és nem jön semmi??? ez nekem is magas. hányadik menet volt aznap 20-adik? még akkor is valaminek jönnie kéne. (normális esetben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!