Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, ha együttvoltunk a barátommal, gumival védekeztünk, tehát került a farkára sperma, és utána kb 5-10 percre rá a második menetet védekezés nélkül kezdtük el? Bővebb indokolás lent!
Nem ez okozza a kockázatot, hanem más.
A második menetnél is van előváladék. És gondolom, a máspdik menet előtt nem pisilt, tehát az előváladéka tele volt az első orgazmusból visszamaradt spermával. Ettől olyan simán teherbe eshetsz, mint a pinty.
Amit csináltatok, az megszakítás. 100 nőből, aki egy évig így védekezik, 35 teherbe esik. Míg 100 nőből, aki egy évig egyáltalán nem védekezik, 80 esik teherbe. A kettő között 2.28-szoros a különbség mindössze. Azaz ha gumi nélkül szeretkeztek, és a partnered nem beléd élvez, csak 2,28-szor kisebb az esélye, hogy teherbe esel, mintha beléd élvezne.
Mindegy, hány percig csináljátok így.
Hát nagy butaságot csináltatok.Remélhetöleg nem lesz belöle baba.Legközelebb gumi akárhányszor csináljátok.....
A spermák egyébként szabadlevegön pár percig életképesekl,de ott az elöváladék,+a visszamaradt sperma....
Szorítok,hogy ne legyen baba.....
Még teljesen felesleges tesztelned!Várd meg,a mesid és ha késik akkor tesztelj!
A 2. válaszoló nagyon szépen kifejtette a lényeget!
08:45 vagyok
Örülök neki,hogy megjött!! :D Ilyenkor nem szokás,de gratulálok! :D Szurkoltam ám neked :)
Te meg szoríthatnál nekem,h ne jöjjön meg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!