Ovszerrel valo vedekezes eseten terhes maradhatok ugy, hogy nem szakadt ki az ovszer, de valamennyi sperma visszacsoroghatott?
Figyelt kérdés
Biztosan sokan ki fognak nevetni a kerdes miatt, de nem tudtam pontosabban megfogalmazni.2011. máj. 16. 20:13
1/3 anonim válasza:
Ha az óvszer végig fent volt nem csúszott le és nem szakadt ki akkor nem lehetsz terhes.Ha ugy érted,hogy a gumin belül fentebb is volt sperma amig fent volt az sem baj,kifolyni nem tud felül sem csak ha laza a péniszén és lejjebb csúszik.
2/3 anonim válasza:
Ha az ejakuláció után nem volt még benned addig, hogy elernyedjen nem csoroghatott vissza.
3/3 anonim válasza:
Én így lettem terhes. Nem azonnal történt a kiszallas, és visszacsorgott. Tündéri kisfiú lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!