Ha az utolso mensim elso napja jun.13-a volt, es jun.25-en es 23-an, meg korabban nehany nappal vedekezes nelkul egyutt voltunk es kerult vmennyi sperma a huvelyembe, akkor mekkora az esely a terhessegre?
egy spermatozoid 3 napig el tud éldegélni a testedben... ugy hogy gondold meg hogy hogy védekezel ha nem akarsz kis babát...
és pont azokon a napokon amikor szeretkeztél a pároddal akkor van a legnagyobb esély hogy teherbe ess.
A 25.-i akcióból simán lehet baba, ha szabályosak a ciklusaid, és 13.-án jött meg, akkorelvileg 27-28.-a körül van peteérésed.
A "fiúk" Nem bírják túl sokáig, de a "lányok" még akár három napig is bírják.
De miért nem hőmérőzöl? Vagy pl. lehet kapni termékenységi tesztet a gyógyszertárban....
Ertem, ertem. :)
Jajj, meg ma/hetvegen muszaj lesz akciozni, mert utana elutazom sajnos. :( Aztan az eredmeny majd kiderul, persze nem iszok elore a medve nojere. :)
Masik valaszolonak: Igen, en is gondoltam mar az LH tesztre, de meg sosem hasznaltam. HA most nem jon ossze, akkor tutira veszek a kov. honapra. :)
én amikor terhes lettem és még nem tudtam hogy baba van a pocimban, kb egy héttel az "akció" után :D a párom nem tudott mellettem aludni olyan meleg voltam :D pedig én nem éreztem lázat... de mégis annyi höt sugároztam ki magamból hogy a párom izzadt mellettem :D
bocs amugy én ugy vettem ki a szavaidból hogy nem akarsz babót :)
sok sikert kivánok :) 2 hét múlva megtudod hogy van e beibi vagy sem :)
udv brigi mama az elsö komment írója :D
Koszonom a biztatast, "Brigi mama" :D Remelem nem sokara engem is valaki hasonloan fog szolitani. Mult ejjel almomban volt egy kisfiam, aki nagyon szeretett es jol megolelgetett. Lehet, hogy ez valami jel? hihi :D /csak viccelek/
Tegnap ujabb akcio volt, remelem osszejon elsore, nagyon jo lenne, ugy izgulok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!