Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az utolso mensim elso...

Ha az utolso mensim elso napja jun.13-a volt, es jun.25-en es 23-an, meg korabban nehany nappal vedekezes nelkul egyutt voltunk es kerult vmennyi sperma a huvelyembe, akkor mekkora az esely a terhessegre?

Figyelt kérdés
Illetve ha ma/holnap/vasarnap egyutt lennenk megszakitassal es ismet kerulne sperma a huvelybe? Elvileg most vagyok felidoben.
2008. jún. 27. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:

egy spermatozoid 3 napig el tud éldegélni a testedben... ugy hogy gondold meg hogy hogy védekezel ha nem akarsz kis babát...

és pont azokon a napokon amikor szeretkeztél a pároddal akkor van a legnagyobb esély hogy teherbe ess.

2008. jún. 27. 22:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Orulnek a babanak nagyon, ezert vagyok kivancsi, vajon van-e jo esely arra, hogy a kb. ket het mulva esedekes mensi megsem jon meg. :) Nagyon jo lenne vegre kismanminak lenni. :)))))
2008. jún. 27. 22:26
 3/9 A kérdező kommentje:
bocs, kismaminak* lenni :D Szerinted van remeny?
2008. jún. 27. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:

A 25.-i akcióból simán lehet baba, ha szabályosak a ciklusaid, és 13.-án jött meg, akkorelvileg 27-28.-a körül van peteérésed.

A "fiúk" Nem bírják túl sokáig, de a "lányok" még akár három napig is bírják.

De miért nem hőmérőzöl? Vagy pl. lehet kapni termékenységi tesztet a gyógyszertárban....

2008. jún. 27. 22:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia szerintem van remény de nem ártana ha rá segitenétek még egy kicsit a pároddal (érted)!
2008. jún. 27. 22:46
 6/9 A kérdező kommentje:

Ertem, ertem. :)

Jajj, meg ma/hetvegen muszaj lesz akciozni, mert utana elutazom sajnos. :( Aztan az eredmeny majd kiderul, persze nem iszok elore a medve nojere. :)

Masik valaszolonak: Igen, en is gondoltam mar az LH tesztre, de meg sosem hasznaltam. HA most nem jon ossze, akkor tutira veszek a kov. honapra. :)

2008. jún. 27. 23:31
 7/9 anonim ***** válasza:

én amikor terhes lettem és még nem tudtam hogy baba van a pocimban, kb egy héttel az "akció" után :D a párom nem tudott mellettem aludni olyan meleg voltam :D pedig én nem éreztem lázat... de mégis annyi höt sugároztam ki magamból hogy a párom izzadt mellettem :D

bocs amugy én ugy vettem ki a szavaidból hogy nem akarsz babót :)

sok sikert kivánok :) 2 hét múlva megtudod hogy van e beibi vagy sem :)

udv brigi mama az elsö komment írója :D

2008. jún. 28. 10:10
 8/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a biztatast, "Brigi mama" :D Remelem nem sokara engem is valaki hasonloan fog szolitani. Mult ejjel almomban volt egy kisfiam, aki nagyon szeretett es jol megolelgetett. Lehet, hogy ez valami jel? hihi :D /csak viccelek/

Tegnap ujabb akcio volt, remelem osszejon elsore, nagyon jo lenne, ugy izgulok! :)

2008. jún. 28. 23:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Jó az esélyed, pláne, ha a hétvégén még akcióztatok!!!! De ezek szerint a párod nem szeretné a babát?
2008. jún. 29. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!