Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 08:45
Téged sajnos kisebb agykapacitással áldott meg a Jó Isten.
Sajnálom.
Egy mondatban elmagyarázom miért írom ezt: Senki sem tökéletes és senki nem tehet arról, hogy milyen magasnak született, vagy hogy milyen géneket örökölt a szüleitől.
Te bizonyára nagyon tökéletes vagy. ;) Csak nehogy zuhanj egy jó nagyot arról a magas lóról.
Hülye.
A lányok azt hszik, ha valakin látszik hogy izmos, az erős,,,
Sokat nem ér a látszat..
Én atletizálok, oszáguti kerékpáros versenyekre járok, mégsincs rajtam 20 kg izom, de jó a fizikai állóképességem, és egy nap alatt 4-5 óra alatt letekerek 200 km, vagy 3000-10000 métert x időn belűl.
A felső test nem minden...a lányok nem tudják milyen erősnek lenni, de nem izomban, hanem fizikumban. Persze van rajtam izom, mint mindenkin.Mégis mégse látszik rajtam nagyon.
Én azért ennél sokkal komolyabban nézek ki, gebe.
15/F
Énis azon a véleményen vagyok hogy iknább maradjak vékony és legyen jó a fizikumom minthogy kokszoktól megnőjjek és puha maradjak!
10 éves korom óta végzek fizikai munkát így az erősségemmel nincs gond(persze a testi adottságaimhoz képest)
Másrészről meg nem az erő számít sok esetben hanem a technika,lehet hogy vékony vagyok meg nem vagyok izmos de elég szálkás az izomzatom,így ezek kombinációja elég jó akkor ha például megkell védenem magam!És az ilyen 15 éves kis taknyokat kettő törném,ezzel a "gebe" testtel is!!:D
Ez elég felszines dolog!!
Csak az izmos férfiak tudnak verekedni emg megvédni magukat meg a bnőjüket??
Én olyan környéken lakom ahol a tiszteletet ki kell vívni!
Az iksola amibe járok kb 60% roma származású hande mondjam elég kötekedősek meg stb de nemhiszem hogy bekéne mutatnom őket!Havonta 1x minimum volt egy verekedésem és nem vesztettem egyszer sem!Arra is volt precedens hogy suli után az egyik sérelmezett 3 haverjával próbált keménykedni de akkorsem mert nekem jönni pedig 3-an voltak egy ellen!Azért is irtam az előbb hogy nem az izomzat meg az erő számít hanem a technika!Én gyors vagyok és jól használok mindent,jó lábam is van a nyújtásoktól!És eddig mindig sikerrel használtam azt amim van!
Nekem tetszel kedves kérdező:D
Meg ahogy írsz is.
Van barátnőd?:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!