Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/72 anonim válasza:
Nekem nem mi ebbe a pláne? Semmi extra....vékony csontos....az ilyen szerintem ne dobja ki a felső testét....mintha izmos lenne. Nekem tök mindegy milyen csak ne vézna legyen, lehet pocakos kicsit testesebb vagy ha már mutogatja magát akkor legyen is mit mutatni rajta.. 22L
4/72 anonim válasza:
Hát sportos alkat az biztos. De egyébként sokkal inkább a fejétől és a személyiségétől függ, bejön-e.
5/72 anonim válasza:
Sportos? xD Vasággyal együtt 60kiló:D
6/72 anonim válasza:
Nekem meg a kulcscsontod tetszik, nagyon szexi. Amúgy meg nem érdekel nagyon milyen csak túlsúlyos és pocakos ne legyen, inkább vékony vagy egy kicsit izmos.
20/l
7/72 anonim válasza:
Szerintem gyúrjál még erre. Am inkább a fejedről kellett volna rakni, az fontosabb.
8/72 anonim válasza:
jajj aranyos :)
szerintem jóképű is lehetsz :P
9/72 anonim válasza:
Ettől tuti nem indulnék be. Semmi izgató nincs ebbe egy vékony srác vasággyal 60kg ahogy előző is írta
18L
10/72 anonim válasza:
Elsőnek, hát én ismerek olyat aki 180 centi magas és 68 kiló, és fekve simán kinyomja a százat néhányszor, tehát fizikai erő ami számít, nem az hogy ki mekkora, az igaz hogy a nagyobb izomzattal rendelkező emberek általában erősebbek, de soha senkit nem szabad az alapján elvetni, ha vékony.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!