Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok nektek bejön egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejön egy ilyen testű pasi? /kép/

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 7. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:

Én voltam az aki először is beléd kötött, és én is csak tippeltem d:

de a nyüzüge, már a hangzása is rossz, hogy rozogához hasonló jelentése van.

2011. júl. 7. 10:27
 22/72 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség. Én évente 8-9 ezer kilómétert kerékpározom, és bizony sovány vagyok. Sovány, de sportos. Olyan comb illetve vádliizmom van, hogy ha azzal belédrúgnék a hústorony pasidba, kedves 9:22-es- aki lehet akár 80-90kg is-, földkörüli pályára állna. Ez badarság, hogy a sovány emberek nem lehetnek sportosak.
2011. júl. 7. 10:35
 23/72 anonim ***** válasza:

10:35!

A csaj már kifejtette hogy, nem az számít hogy ki mennyire erős, egyszerűen nem szereti a vékony pasi látványát, az ágya közelében, bocs ha kicsit erősen fogalmaztam.

2011. júl. 7. 10:40
 24/72 A kérdező kommentje:

Látom kialakult itt egy kis vita a kérdésem által!:)

Köszönöm azoknak akik pozitív véleményt mondtak,de nem sértődöm meg azon se hogy egyeseknek nem tetszik!De osztom a kerékpározó véleményét!:)

2011. júl. 7. 11:03
 25/72 anonim ***** válasza:

Ja nem tudom mért értitek félre a kérdést....nem erősségről van szó hanem kinézetről, hogy az tettszik e. Aki igazi nő szóba se áll ilyennel mert igazi férfit akar maga mellé....

Amúgy meg kinek mi. Van aki szereti a duci lányokat vannak akik a gebéket. Ízlések és pofonok és ha ide 30-an irnák, hogy nem tettszel nekik akkor se kéne elkeseredned mert embere válogatja....

2011. júl. 7. 11:21
 26/72 anonim ***** válasza:
Ebben teljesen igazad van!
2011. júl. 7. 11:27
 27/72 anonim ***** válasza:
Habár mégsem teljesen, miért ne lehetne egy nő igazi, amikor neki nem a húsosabb pali tetszik.
2011. júl. 7. 11:28
 28/72 anonim ***** válasza:
Aki igazi nő, az igazi pasit keres, méghozzá testi, lelki és szellemi értelemben. Ha ilyen felsőtesttel jó kiállású vagy, udvarias, vicces, kedves, jószívű, figyelmes, intelligens stb. akkor a hozzád hasonló lányok, akik csinosak (nem szilikonozott divatlap-macák, csak egyszerűen természetesen bájosak), kedvesek, viccesek stb. stb. vonzódhatnak hozzád. :)
2011. júl. 7. 11:30
 29/72 anonim ***** válasza:
Mivel mindenkinek más számít igazinak, innentől kezdve, kár mindenkinek a saját igaza mellett kiállnia, nincs miről beszélni.
2011. júl. 7. 11:32
 30/72 anonim ***** válasza:
Túl sovány és sápadt. Lennél inkább túlsúlyos.
2011. júl. 7. 11:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!