Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én voltam az aki először is beléd kötött, és én is csak tippeltem d:
de a nyüzüge, már a hangzása is rossz, hogy rozogához hasonló jelentése van.
10:35!
A csaj már kifejtette hogy, nem az számít hogy ki mennyire erős, egyszerűen nem szereti a vékony pasi látványát, az ágya közelében, bocs ha kicsit erősen fogalmaztam.
Látom kialakult itt egy kis vita a kérdésem által!:)
Köszönöm azoknak akik pozitív véleményt mondtak,de nem sértődöm meg azon se hogy egyeseknek nem tetszik!De osztom a kerékpározó véleményét!:)
Ja nem tudom mért értitek félre a kérdést....nem erősségről van szó hanem kinézetről, hogy az tettszik e. Aki igazi nő szóba se áll ilyennel mert igazi férfit akar maga mellé....
Amúgy meg kinek mi. Van aki szereti a duci lányokat vannak akik a gebéket. Ízlések és pofonok és ha ide 30-an irnák, hogy nem tettszel nekik akkor se kéne elkeseredned mert embere válogatja....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!