Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/72 anonim válasza:
Első vagyok. úgy látom, hogy te meg rosszul értelmezed a mondatod. Leszarom ha ki tud nyomni százat ha nekem nem tettszik a teste és szar vékony. Azért meg ki tud nyomni százat még nem fog tettszeni. Meg se engedném h ilyen nyüzüge ugráljon rajtam.
13/72 anonim válasza:
Igen, sportos. Nem kigyúrt, hanem sportos, ez más! Ismertem egy úszó srácot, ilyen teste volt kb. Futóknak is lehet ilyen, szóval maradjunk annyiban, hogy a sportos sokféle lehet, ez is belefér abba.
14/72 anonim válasza:
Értelek, nem kell egyből a másiknak esni.
15/72 anonim válasza:
Látom a vélemények megoszlanak 50-50 és nekem sem tettszik. Nem érezném magam nőnek ilyen vékony mellett.
16/72 anonim válasza:
A nyüzüge meg k*rva hülye kifejezés, kíváncsi lennék ha egy vékony srác a 3 ujjával fölemelne nyakadnál fogva, akkor már biztos bocs lenne, nyugi ne haragudj értelek én, de a nyüzüge az akkor is hülye kifejezés.
17/72 anonim válasza:
Szerintem is buta szócska nem tudom honnan jött de az azt jelenti, hogy vékony vagy ilyen semmilyen. Én se szeretem inkább ne irtad volna :D
A srác nem tettszik (hogy ne térjünk el a témától)
18/72 anonim válasza:
Oké, nincs harag drágám, én meg 180 centi vagyok, 75 kiló vagyok és nem nézek ki többnek 65-nél, D:
19/72 anonim válasza:
A nyüzüge hasonló mint a rozoga, ami elsősorban a fizikai állapotra utal, nem arra hogy milyen vékony valaki, de ezt nem kötözködés kép írtam.
20/72 anonim válasza:
Én vagyok aki irta, hogy szerintem mit jelent a szó. Kössz a felvilágosítást én csak tipeltem, honnan is tdudnám. Aki irta biztos tudja a jelentését akkor :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!