Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok nektek bejön egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejön egy ilyen testű pasi? /kép/

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 7. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
A másik meg hogy aki természetesen bájos, az sok fiú számára sokkal vonzóbb, mint egy műnő, de minden férfi és nő között vannak ilyenek is és olyanok is, tehát fölösleges ezen a témán lovagolni.
2011. júl. 7. 11:38
 32/72 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi baj a testeddel. Páromnak is kb. hasonló a testalkata, bár ő szokott edzegetni, de attól még vékony alkatú, mint én. És egyébként csak sajnálni tudom azokat a lányokat, akik csak egy adag izomra képesek begerjedni:)

22/L

2011. júl. 7. 11:42
 33/72 anonim ***** válasza:
Annak ellenére hogy én vékony pali vagyok, mégis azt mondom hogy én senkit nem ítélek el, azért mert az izmosabb pasik tetszenek neki, egyszerűen azt el kell fogadni hogy mindenki olyan amilyen, persze az nem szép amikor valaki azzal jön, hogy igazi nőnek csak izmosabb pali jöhet számításba, más részt rengeteg nő van aki, nem azt nézi hogy valaki milyen izmos.
2011. júl. 7. 11:49
 34/72 anonim ***** válasza:
Rettenetes!!!!!!!!!
2011. júl. 7. 12:05
 35/72 anonim ***** válasza:
Kiszálltam.... 13 hozzászólással már elmondtam a magamét d:
2011. júl. 7. 12:08
 36/72 anonim ***** válasza:

Hála isten, hogy ez nektek nem tetszik csajok! Több jó pasi marad Nekem és talán még a lelkük is jobb, mint néhány izomagyú, felszínes fickóé. :)

20/l

2011. júl. 7. 12:42
 37/72 anonim ***** válasza:
Van aki szerint ez rettenetes?? :OOO Szerintem nagyon jól nézel ki és remélem, hogy sokaknak nem tetszik az ilyen testalkatú pasi, mert akkor maradnak nekem :P.
2011. júl. 7. 12:43
 38/72 A kérdező kommentje:

Örülök hogy tetszik egy pár lánynak a testalkatom!:)

Irta az egyik válaszoló hogy inkább lennék túlsúlyos,ha túlsúlys lennék akkor az nem tetszene,vannak sajnos ilyen rossz szájízű emberek akik csak a kötekedés kedvéért irnak egy-egy helyre!

De ennek ellenére vannak akiknek tetszik szal nekik mégegyzser köszönöm!:):P

2011. júl. 7. 12:54
 39/72 anonim ***** válasza:
.. Nem olvastam végig a válaszokat.. Szerintem nem rossz. Ezen a képen nem látszik, milyen magas vagy, az sem, hogy milyen az arcod.A személyiséged sem jön át..E kép alapján nem mondanék többet. Az összhatás a fontos, személyiséggel együtt.
2011. júl. 7. 15:29
 40/72 anonim ***** válasza:
Barátom is nagyon vékony, szálkás de vékony. ő is 60 kg körül van és állandóan rinyál, hogy milyen vékony és hízni akar, meg izmosodnia kéne... szerintem meg nem kéne, nem tudom de nekem nagyon tetszik így. Lehet cikizni meg magyarázni hogy nem férfias, de szerintem az. Egyedül az zavarja az egómat hogy nehezebb vagyok nála :D 18L
2011. júl. 7. 15:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!