Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek/tegyünk a barátnőmmel ott lent nem illünk össze? TE MIT TENNÉL A HELYEMBEN? Van olyan lány aki szerint ez nem nagy baj? (lent)
Nagyon szeretem. Éppen fél éve vagyunk együtt. És nem egész egy hónapja volt az első szex. Egyikünk sem kezdő, de neki az én méretem túl sok. Bár milyen megdöbbentő kivétel az análszex. De puncijába hosszú előjáték után is, pedig jól tágul, és bő negyed óra szex után, is a péniszem ha harmada befér. És nem is a hosszal inkább már a vastagsággal van a baj ilyenkor. Ha volt olyan együttlétünk, hogy a nem hatalmas csak nagy nemiszervem fele ha bent volt, akkor az volt a csúcs. És nem is a bepasszírozás a lényeg. Hanem így lehetetlen a pumpáló mozgás. Még egy valag síkosítóval is. Heti párszor próbálkoztunk, volt nőgyógyásznál is. És az azt mondta semmi baj. idővel majd össze formálódunk. Kérdezte ennyi az az idő. Az ismerős doki szerint, ha ennyit haladtunk akkor az még hónapok kérdése. Az análszex oltári. Neki a péniszemnél nagyobb vibrije is van hozzá. De állítólag az nem jó a punci problémához.
TE MIT TENNÉL A HELYEMBEN?
Egy kicsit elvagyok keseredve, hogy ennyit kell szenvedni csak azért, hogy jó legyen a szex. Már a doki előtt úgy voltunk, a szexben azt ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Minden más az nagyon jó. A 69-is.
De lehet hogy egy nőnek jó lesz a normál szex nélkül is?
Vagy csak kevéssel?
Van olyan lány aki szerint ez nem nagy baj?
Nem akarom magamhoz láncolni úgy ha ez neki nem jó. Annak ellenére hogy azt mondja, nem akar szakítani. Sőt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!