Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek/tegyünk a barátnőmm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek/tegyünk a barátnőmmel ott lent nem illünk össze? TE MIT TENNÉL A HELYEMBEN? Van olyan lány aki szerint ez nem nagy baj? (lent)

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem. Éppen fél éve vagyunk együtt. És nem egész egy hónapja volt az első szex. Egyikünk sem kezdő, de neki az én méretem túl sok. Bár milyen megdöbbentő kivétel az análszex. De puncijába hosszú előjáték után is, pedig jól tágul, és bő negyed óra szex után, is a péniszem ha harmada befér. És nem is a hosszal inkább már a vastagsággal van a baj ilyenkor. Ha volt olyan együttlétünk, hogy a nem hatalmas csak nagy nemiszervem fele ha bent volt, akkor az volt a csúcs. És nem is a bepasszírozás a lényeg. Hanem így lehetetlen a pumpáló mozgás. Még egy valag síkosítóval is. Heti párszor próbálkoztunk, volt nőgyógyásznál is. És az azt mondta semmi baj. idővel majd össze formálódunk. Kérdezte ennyi az az idő. Az ismerős doki szerint, ha ennyit haladtunk akkor az még hónapok kérdése. Az análszex oltári. Neki a péniszemnél nagyobb vibrije is van hozzá. De állítólag az nem jó a punci problémához.

TE MIT TENNÉL A HELYEMBEN?

Egy kicsit elvagyok keseredve, hogy ennyit kell szenvedni csak azért, hogy jó legyen a szex. Már a doki előtt úgy voltunk, a szexben azt ami nem megy, azt nem kell erőltetni.

Minden más az nagyon jó. A 69-is.

De lehet hogy egy nőnek jó lesz a normál szex nélkül is?

Vagy csak kevéssel?

Van olyan lány aki szerint ez nem nagy baj?

Nem akarom magamhoz láncolni úgy ha ez neki nem jó. Annak ellenére hogy azt mondja, nem akar szakítani. Sőt.

2011. júl. 7. 08:39
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre elég furcsa, h az ánuszába befér( ami elvileg jóval szűkebb)
2011. júl. 7. 08:48
 2/43 anonim ***** válasza:
79%

Elsővel értek egyet.

Szerintem ez lelki eredetű probléma. Nem engedi el magát rendesen.

Gondolj bele, azon a pici lyukon kifér egy baba is /akinek kb. 35 cm a fejátmérője/, tehát nem a te vastagságoddal van a baj.

2011. júl. 7. 08:56
 3/43 anonim ***** válasza:
100%

és van olyan is h fordított a helyzet? úgy értem h azért nem illik össze a pár mert a férfinek kicsi a pénisze, a nőnek meg elég nagy is befér? vagy a hüvely az a farokra formálódik? :P

bocs az offért :P

amúgy ez így tényleg fura.. análba simán megy neki normál meg nem? o.o azt írtad az elején h jól tágul... akkor miért ne menne be?

2011. júl. 7. 08:59
 4/43 A kérdező kommentje:

Orvos mondta hogy az ánusz jól tágul. Idővel minden befér. Ezt el is érte. Most nem megyek bele, de a kezem is.

A másik hogy igen, harmadik trimeszterben megjelenő terhességi hormonra jól tágul a hüvely. De az így nem adható. Genetikusan vagyunk mások. Amit amúgy tudtam is. Bár nem gondoltam hogy baj lesz.

Ha valaki ért hozzá, ő alföldi lány, én meg a kis alföld nyugati részéről származom.

2011. júl. 7. 09:02
 5/43 A kérdező kommentje:

ma 08:59-es Hónapok alatt összeformálódik az emberek többsége. Azt mondták ha húszból egy az is ritka, ha nem ->negyed év alatt<-.

Persze kivétel, ha egy fekete afrikai nő és egy kelet ázsiai pasi.

De kinek van kedve, heti többször hónapokon át a rossz szexhez? A doki szerint a gyermek "gyártás" az ami mégis összetartja az ilyen párokat. De mi még évekig nem tervezzük a babát. Neki még hátra van a doktorija is.

2011. júl. 7. 09:08
 6/43 A kérdező kommentje:

Mit tegyek/tegyünk a barátnőmmel ott lent nem illünk össze?

De lehet hogy egy nőnek jó lesz a normál szex nélkül is?

Van olyan lány aki szerint ez nem nagy baj?

TE MIT TENNÉL A HELYEMBEN?

2011. júl. 7. 09:12
 7/43 anonim ***** válasza:
66%

Aki a kisbaba fejét írta példának, arról azért ne feledkezzen meg, hogy ahhoz, hogy az kiférjen, átvágják előtte a gátat is.

Kérdező, ne szakítsatok még, ha szeretitek egymást, úgysem menne. Mi lenne, ha egy ideig hagynátok az aktust, és csak pettingelnétek?

2011. júl. 7. 09:16
 8/43 anonim ***** válasza:
100%

Én konkrétan normál szex nélkül tuti nem bírnám és a gyakori anált nem vállalnám be. de mások vagyunk sok pár nemi életet sem él (mittomén pl vallási okokból). vagy próbálkozhattok még, de ha ez nem változik akkor hosszú távon sztem nem jó. és most így fura elképzelni h régen házasság előtt nem éltek nemi életet és ha nem illettek össze szexuálisan akkor egész életükben el kellett viselni o.o

próbáltátok már italozás után pl vacsi után borozva? akkor lehet ellazulna lent is. vagy a kezeddel tágítani először...

2011. júl. 7. 09:19
 9/43 anonim válasza:
100%
hát nah...annyit mondhatok, hogy nem ti vagytok az egyetlenek, akik nem illenek össze..a párommal nálunk is ez a baj...nekem a doki azt mondta, hogy lelki eredetű a dolog...de én már nem bírom...
2011. júl. 7. 09:38
 10/43 A kérdező kommentje:

Már az elmúlt hetekben próbáltunk mindet.

Egy biztos és a doki ért is hozzá. Azt mondta idővel majd megy. De a párom nem fogja egyedül erőltetni magának, a változás. És amúgy sem olyan hatásos úgy.

Doki szerint is úgy tuti berögzül hogy az a forma rossz. Míg szeretkezésnél. Az élmény pozitív része ezt megakadályozza. Nem akarok önző lenni, de az meg nekem nem igazán jó, hogy a bő háromnegyed órán keresztül csak az aktus részével szerencsétlenkedem, majd egy óvatlan percen elmegyek. Miközben csak szorító érzés van. Mert mintha dolgoznék és nem is szex lenne. Pedig simogat meg minden.

2011. júl. 7. 09:40
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!