Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek/tegyünk a barátnőmm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek/tegyünk a barátnőmmel ott lent nem illünk össze? TE MIT TENNÉL A HELYEMBEN? Van olyan lány aki szerint ez nem nagy baj? (lent)

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem. Éppen fél éve vagyunk együtt. És nem egész egy hónapja volt az első szex. Egyikünk sem kezdő, de neki az én méretem túl sok. Bár milyen megdöbbentő kivétel az análszex. De puncijába hosszú előjáték után is, pedig jól tágul, és bő negyed óra szex után, is a péniszem ha harmada befér. És nem is a hosszal inkább már a vastagsággal van a baj ilyenkor. Ha volt olyan együttlétünk, hogy a nem hatalmas csak nagy nemiszervem fele ha bent volt, akkor az volt a csúcs. És nem is a bepasszírozás a lényeg. Hanem így lehetetlen a pumpáló mozgás. Még egy valag síkosítóval is. Heti párszor próbálkoztunk, volt nőgyógyásznál is. És az azt mondta semmi baj. idővel majd össze formálódunk. Kérdezte ennyi az az idő. Az ismerős doki szerint, ha ennyit haladtunk akkor az még hónapok kérdése. Az análszex oltári. Neki a péniszemnél nagyobb vibrije is van hozzá. De állítólag az nem jó a punci problémához.

TE MIT TENNÉL A HELYEMBEN?

Egy kicsit elvagyok keseredve, hogy ennyit kell szenvedni csak azért, hogy jó legyen a szex. Már a doki előtt úgy voltunk, a szexben azt ami nem megy, azt nem kell erőltetni.

Minden más az nagyon jó. A 69-is.

De lehet hogy egy nőnek jó lesz a normál szex nélkül is?

Vagy csak kevéssel?

Van olyan lány aki szerint ez nem nagy baj?

Nem akarom magamhoz láncolni úgy ha ez neki nem jó. Annak ellenére hogy azt mondja, nem akar szakítani. Sőt.

2011. júl. 7. 08:39
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
A fekete nők három dolgot mondtak az ázsiai rossz férjre. Pipogya, papucs és kis p*csű.
2011. júl. 7. 12:05
 22/43 anonim ***** válasza:

haha ez jó :DD pipogya papucs kisp*csű..

ezt az europo-mongolid kifejezést soha nem hallottam, eddig csak mongoloidről és europidról, de akkor úgy érted, hogy ők és az urali típusúak nehezebben idomulnak? vagy a fekete nők nem tudnak az ázsiaihoz idomulni?

fogalmam sincs milyen típusú vagyok. kinézetre tipikus "északi" magas, véknyabb vagy átlagos csontozattal viszont széles csípővel, nagyon világos bőr, világos barna haj és kék szem. szóval sztem semmi mongolid nincs bennem :P

2011. júl. 7. 12:23
 23/43 A kérdező kommentje:

Az a kettő rassz. Nem nagyrassz europid, negrid , mongoloid, ausztraloid. Most már nincs indián nagy"rassz".

Mindjárt kifejtem.

Amúgy Észak-Nyugat-Magyarországon az alpi rassz az ami nem keveredett velük. Mindenki más igen.

Az urálinál a kék, zöld és szűkre a gyakori szem szín sokak szerint. "Fehér bőrbe bujtatott ázsiai."

Mindjárt kifejtem.

2011. júl. 7. 12:44
 24/43 A kérdező kommentje:

Az urali típusúak jól idomulnak. De a urali típusú pasik negrid nőt keressenek!

Fekete nők nem igazán gyakran tudnak az ázsiai pasikhoz.

Küldök egy linket. [link]

Ez egy könnyű öt(-tíz) perces olvasmány laikusoknak.

2011. júl. 7. 12:49
 25/43 A kérdező kommentje:
Te valószínű europo-mongolid vagy. Ha küldesz pár képet megmondom hogy tényleg az vagy-e.
2011. júl. 7. 12:53
 26/43 A kérdező kommentje:

Az a kettő rassz. Nem nagyrassz europid, negrid , mongoloid, ausztraloid. Most már nincs indián nagy"rassz". *

Az a kettő rassz, nem nagyrassz.

nagyrassz mint a europid, negrid , mongoloid, ausztraloid. Most már nincs indián nagy"rassz".

2011. júl. 7. 12:55
 27/43 A kérdező kommentje:

Mit tegyek/tegyünk a barátnőmmel ott lent nem illünk össze?

De lehet hogy egy nőnek jó lesz a normál szex nélkül is?

Van olyan lány aki szerint ez nem nagy baj?

TE MIT TENNÉL A HELYEMBEN?

2011. júl. 7. 12:56
 28/43 anonim ***** válasza:

köszi, átfutottam. ezek alapján egyértelműen nordoid vagyok, csak a hajam nem szőke hanem világos barna. de pl a bőröm is pár perc alatt vörös lesz erős napon. vagy lehet 80-90% nordoid, a maradék europo mongolid talán. képet nem tudok küldeni, most itt nincs sajna.

akkor ha jól értem az uráli tud idomulni de az europo mongolid kevésbé? így leírva szimpatikus a cromagnoni :P csak az a fura mikor egy olyan pasi akinek nagy a feje, lába, orra, szóval összeségében nagy darab, róla kiderül h kicsi a farka.

értem már ezt hívják nemi dimorfizmusnak :D

és a nordoid h idomul?

2011. júl. 7. 13:48
 29/43 anonim ***** válasza:

ma 09:16

Tévedsz, mert nem minden esetben kell vagdosni a gátat. Sógornőm is vágás nélkül szült például...

2011. júl. 7. 13:49
 30/43 A kérdező kommentje:

ma 13:48-as

Nemi dimorfizmus = kicsi a tesi jegyeiben az eltérés a két nem közt. Tudod amitől egy nő nőiesebb lesz, a pasi meg macsóbb. Nem a nemi méret. Váll, csípő , göbölydedség.

A sváb ősök számarány szerint lehetsz nordid. (szinte kizárólag hazánkban a svábok és még a ruszinok közt van nordid.

Ha négy nagy szülő közül három szín sváb aki 100% nordid (pedig olyan nincs is). Akkor ~75%-ban nordid vagy.

Uráli és a turáni közt nincs lényegi különbség a szex terén europid és mongoloid nagyrassz keveredése mind kettő hasonló mértékben. Külső jegyeik jobban eltérnek.

Unoka tesom megnéhezhetnéd 25% alpi de ~40% cromagnoni és ~40% nordid . És a kinézete is az. Nyugati szláv vérű és német vérű felvidéki család.

ma 09:16-os terhes torna és ~10-15% gát metszés csak.

Az őszes europid nő tudd alkalmazkodni a kicsihez. A turanidnak és urálinak nem igazán kell, mert ők azok akik azt mondják fáj a nagy ...

A turanid és uráli nehezebben a nagyhoz.

Az europid a turanid és uráli rasszokkal együtt elég kompatibilis.

Még az ázsia és fehér vegyes házasságoknál sincs baj az USA-ban sem UK-ben sem.

2011. júl. 7. 14:27
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!