Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek/tegyünk a barátnőmm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek/tegyünk a barátnőmmel ott lent nem illünk össze? TE MIT TENNÉL A HELYEMBEN? Van olyan lány aki szerint ez nem nagy baj? (lent)

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem. Éppen fél éve vagyunk együtt. És nem egész egy hónapja volt az első szex. Egyikünk sem kezdő, de neki az én méretem túl sok. Bár milyen megdöbbentő kivétel az análszex. De puncijába hosszú előjáték után is, pedig jól tágul, és bő negyed óra szex után, is a péniszem ha harmada befér. És nem is a hosszal inkább már a vastagsággal van a baj ilyenkor. Ha volt olyan együttlétünk, hogy a nem hatalmas csak nagy nemiszervem fele ha bent volt, akkor az volt a csúcs. És nem is a bepasszírozás a lényeg. Hanem így lehetetlen a pumpáló mozgás. Még egy valag síkosítóval is. Heti párszor próbálkoztunk, volt nőgyógyásznál is. És az azt mondta semmi baj. idővel majd össze formálódunk. Kérdezte ennyi az az idő. Az ismerős doki szerint, ha ennyit haladtunk akkor az még hónapok kérdése. Az análszex oltári. Neki a péniszemnél nagyobb vibrije is van hozzá. De állítólag az nem jó a punci problémához.

TE MIT TENNÉL A HELYEMBEN?

Egy kicsit elvagyok keseredve, hogy ennyit kell szenvedni csak azért, hogy jó legyen a szex. Már a doki előtt úgy voltunk, a szexben azt ami nem megy, azt nem kell erőltetni.

Minden más az nagyon jó. A 69-is.

De lehet hogy egy nőnek jó lesz a normál szex nélkül is?

Vagy csak kevéssel?

Van olyan lány aki szerint ez nem nagy baj?

Nem akarom magamhoz láncolni úgy ha ez neki nem jó. Annak ellenére hogy azt mondja, nem akar szakítani. Sőt.

2011. júl. 7. 08:39
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
2011. júl. 7. 14:37
 32/43 A kérdező kommentje:
"értem már ezt hívják nemi dimorfizmusnak :D" LOL ;)
2011. júl. 7. 14:41
 33/43 anonim ***** válasza:
mekkora mérettel rendelkezel egész pontosan?
2011. júl. 7. 15:04
 34/43 anonim ***** válasza:

jah, értem. nekem is fura mert a családban én vagyok a "legészakibb", pl mikor svédoban voltam svédek ugye elkezdtek hozzám beszélni és mikor mondtam h angolul mondják nevettek és folytatták svédül mert nem hitték el h nem vagyok svéd, de az is hozzátartozik h festett szőke hajam volt, szóval lehet h érthető.

kíváncsi lettem az unokatesódra :D ez a nordid és cromagnoni szimpatikus :P

de akkor majd lehet küldök képet vmikor, te jobban meg tudod állapítani, csak nem lehet privit írni neked, de pl ha te rámírnál tudok válaszolni mailben.

amúgy nagyszüleim észak-kelet-magyarországiak, talán valamelyik üknagyszülőm vagy dédim erdélyből származott, nem tudok arról h kivel keveredtek az ősök :P

meg a 180 körüli nők sem olyan gyakori, bár Mo-n gyakoribb mint pl törökoban, lehet h ott nagyobb a nemi demorfizmus :D

köszi a válaszokat :P

jah és még egy dolgot észrevettem pl sokan mondják h ha egy nő sokat van nagy farkú pasival akkor kitágul, de sztem nem igaz, mert több pasi írta h volt szűz barátnője aki tágabb volt mint egy 2-3 gyerekes anyuka.

2011. júl. 7. 15:18
 35/43 A kérdező kommentje:

Az intim torna és renyhült izmok (lehet szűzen 14 évesen is) - ez jobban számít mint a genetikus adottság egy rasszon belül.

Intim torna és intim fittség, a fittség csúcsa egy ujjra rászorít és nem lehet kihúzni.

Renyhe és sérül izmok és akár egy kolosszális méretkel rendelkező negrid is harangozik egy ázsiai lányban is.

2011. júl. 7. 15:28
 36/43 A kérdező kommentje:
ma 15:04-es 22/6. de 7 centi vagy 11 max jutott be. Elvette a bőség a hosszt.
2011. júl. 7. 15:29
 37/43 A kérdező kommentje:

Még nordikus vér hordozok, a erdélyi szászok is. Bár az Erdélyből a 18. századig áttelepülteket már magyar svábok közé sorolják általában. De minden német is jellemzően kevert.

Küldtem emailt.

2011. júl. 7. 15:33
 38/43 A kérdező kommentje:
22/6 e csaj a tövénél ott a legvastagabb, csak ott 6 cm, amúgy sem vékony.
2011. júl. 7. 16:13
 39/43 anonim ***** válasza:
Tudod mit csinálj? Keres egy átlagos párt, mint én és a barátnőm! És élj velük boldog párcserés aktusokkal! ;)
2011. júl. 9. 07:42
 40/43 médiaterrabilis válasza:
GHB vagy Mefedron fogyasztása esetén jobban élvezné a durvább szexet, teljesen más a szex ezek a szerek hatása alatt, de csak óvatosba, rákattanni nemjó...
2011. júl. 19. 18:23
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!