Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek/tegyünk a barátnőmmel ott lent nem illünk össze? TE MIT TENNÉL A HELYEMBEN? Van olyan lány aki szerint ez nem nagy baj? (lent)
Nagyon szeretem. Éppen fél éve vagyunk együtt. És nem egész egy hónapja volt az első szex. Egyikünk sem kezdő, de neki az én méretem túl sok. Bár milyen megdöbbentő kivétel az análszex. De puncijába hosszú előjáték után is, pedig jól tágul, és bő negyed óra szex után, is a péniszem ha harmada befér. És nem is a hosszal inkább már a vastagsággal van a baj ilyenkor. Ha volt olyan együttlétünk, hogy a nem hatalmas csak nagy nemiszervem fele ha bent volt, akkor az volt a csúcs. És nem is a bepasszírozás a lényeg. Hanem így lehetetlen a pumpáló mozgás. Még egy valag síkosítóval is. Heti párszor próbálkoztunk, volt nőgyógyásznál is. És az azt mondta semmi baj. idővel majd össze formálódunk. Kérdezte ennyi az az idő. Az ismerős doki szerint, ha ennyit haladtunk akkor az még hónapok kérdése. Az análszex oltári. Neki a péniszemnél nagyobb vibrije is van hozzá. De állítólag az nem jó a punci problémához.
TE MIT TENNÉL A HELYEMBEN?
Egy kicsit elvagyok keseredve, hogy ennyit kell szenvedni csak azért, hogy jó legyen a szex. Már a doki előtt úgy voltunk, a szexben azt ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Minden más az nagyon jó. A 69-is.
De lehet hogy egy nőnek jó lesz a normál szex nélkül is?
Vagy csak kevéssel?
Van olyan lány aki szerint ez nem nagy baj?
Nem akarom magamhoz láncolni úgy ha ez neki nem jó. Annak ellenére hogy azt mondja, nem akar szakítani. Sőt.
ma 09:38-as És mi lesz?
Nálunk genetikus eredetű a baj.
Ő europo-mongolid (turáni) típusú az egész családja is mint az alföldön olyan jellemző, én meg alpi típusú vagyok. Az egész családom Győrnél délebre és keletebre nem élt soha 49-előtt.
hogy érted h genetikus eredetű? ha úgy, hogy csak szimplán szűkebb/kisebb hüvelye van akkor az nem is fog változni. Viszont én arra tippelek h lelki eredetű, nekem is volt 1-2szer h éreztem h így "szorítok" a hüvelyemmel és nem tudok ellazulni, ezesetben változhat a dolog, de ilyen szempontból mind1 h milyen "típusú", mert pl ázsiai lányoknak is lehet nagyobb hüvelyük, ahogy ázsiai pasiknak is lehet nagy farkuk.
pl az exem mondta még h az egyik volt bnőjének nem ment be, hiába volt felizgulva egyszerűen csak kicsi volt a hüvelye.
Az europo-mongolid (turáni) típusú ~60-75%-ban ázsiai, az alpi meg ~0% ázsiai.
De a hüvely idővel idomul. Még egy nagyobb méretűvel rendelkező fekete pasi és egy átlag ázsiai nő estén is. (USA)
Nem hittem hogy amikor ezt anno olvastam. Rám is illeni fog. Még nem is illik, csak a kínos helyzet.
Amúgy a feketék állnak legrosszabbul összeillésbe, mert a fekete nőknek is az átlag fekete pasihoz is szoknia kell.
A "nyugati" fehérek meg a legjobban passzolnak. sokkal jobban mint az ázsiaiak alapban.
Ez az összeszokdososdi hogy a női élvezze, meg most világ világ jelenség.
Egy átlag fekete nő, már túl tág egy átlag fekete pasinak.
Az USA-ban ázsiai pasi és fekete nő házasság ~94%-ban válással végződik.
wow hát te aztán utánanéztél a témának ha ilyen pontos adatokat tudsz. ez a 94% elég sok :S
pedig most nekem egy olyan emberke tetszett akinek 12 cm-s a farka de sztem túl kicsi lenne nekem, mondjuk a 25 meg már lehet túl sok, maradok az átlagnál vagy attól nagyobbnál :P
de én úgy gondolom ha genetikai és nem lelki okok miatt van akkor nem igazán tud ráidomulni :S de azt hiszem pont ezen az oldalon írta vki h 1-2 hónapig nem nagyon ment nekik a szex mert a csaj nem tudta befogadni a pasit.. mert túlzottan stresszelt vagy nem tudom, de ez helyreállt később, szóval próbálkozni lehet még egy ideig..
Ha 12 centi ő és benned nulla Europo-mongolid és a Urali típus, akkor sincs veszve, mert idomulsz 95+% eséllyel és nem is annyi idő mint nálunk.
Europo-mongolid (turáni) típus: Kárpát-medencében az urali típus mellett a legelterjedtebb. Magyarországon 30 –35%-ban fordulnak elő.
Urali típus: (altáji, ugor típus) Az europid és mongoloid nagyrassz hosszas együttéléséből alakult ki.
A kettő együtt meg 60-75%.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!