Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? (éretleneknek és parasztok ne írjanak )
16 éves korom óta a lányokat szeretem lányként(hagyjuk, hogy csak a kíváncsiság vonzott, mert ez hülyeség, tudom, hogy nem.) 3 évig jártam egy lánnyal, szakítottunk, mert nem működött, össze jöttem egy másik csajjal és rá jöttem, hogy nekem az exem kell, vissza fogadott, eltöltöttünk egy éjszakát, de nem éreztem jól magam
Az lehet, hogy ,,kinőttem " a leszbikusságot ?

Szia!
Bocsi, hogy csak most, A válasz megírásának időpontja: 07-06 13:44 ekkor válaszoltam.
Szóval szerintem ha a szíveddel nem értetted, akkor sem biztos, hogy "kinőtted" a leszbikusságot ahogy fogalmaztál... Hetero kapcsolatban is gyakori, hogy egyszerűen nem illik össze a két partner. Tehát Nálad sem biztos, hogy attól, hogy akivel eddig voltál nem az igazinak tűnik már, rögtön a leszbikusságot nőtted ki!
Remélem ezalatt már megoldódott azért, sikerült helyre raknod a problémákat! :)
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!